ION

Progresszív design, funkcionális szabás – ION kerékpáros ruházat és protektorok

Shop protectors and clothing from ION

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

20 Keresési eredmények

Az ION márkát eredetileg a vízi sportok iránti szenvedély hozta létre, amely szemmel látható nyomot hagyott az évek során kifejlesztett kerékpáros ruházaton. Praktikus funkciók a szörfözésből kölcsönözve: a zsinóros rögzítők vagy neoprén betétek egyértelműen mutatják a termékek származását. Sőt, olyan részletek, mint például a mobiltartó zseb, zseb a kerékpáros park belépőjegyének vagy a beépített szemüvegtörlő a kerékpáros ruhák nagyon praktikus és népszerű funkciói.

ION kerékpáros ruházat és protektorok – funkcionális kerékpáros viselet stílusosan
A szörfözés ihlette design mellett, az ION kerékpáros ruházat fontos ismérvei a funkcionális anyagok vagy protektorok számára kialakított helyek, amelyek az ION-t igen népszerűvé teszik a hegyikerékpározás, enduro és a downhill szerelmesei számára.

A protektorok, kesztyűk és védőnadrágok fejlesztése során nem csak az illeszkedésre és a szabad mozgásra fordítanak figyelmet, hanem a magas színvonalú kivitelezésre és egyéb jellemzőkre is. A Sanitized kezelés megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Az ION ruhakollekció nagyszerű design-ja lenyűgözi a kerékpározás szerelmeseit szerte a világon. Az ION kerékpáros kollekció, mely funkcionális kerékpáros ruházatból, kesztyűkből és védőfelszerelésből áll, egyre népszerűbbé válik. Ez mindenki számára alkalmas, aki nagy hangsúlyt fektet a stílusra és a minőségre – legyen downhill-es, hegyikerékpáros vagy bárki, aki szabadidejében kikapcsolódásképp pattan kerékpárra.