Easton

kerékpáros termékek top kerékpárosok által fejlesztve

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

1 Keresési eredmények

Easton kerékpár alkatrészeket gyárt, amelyek fejlesztése és gyártása során, magas követelményeket támasztanak a minőséggel, a stabilitással, a teljesítménnyel és a tartóssággal szemben. Profi kerékpárosok között a cég a folyamatos, előremutató fejlesztéseiről ismert. Annak érdekében, hogy garantálja a jó teljesítményt, bármikor minden pályán, az amerikai cég nagy hangsúlyt fektet az alumíniumból és karbonból készült termékek kezelésére és feldolgozására. Az Easton megfelel a profi kerékpárosok magas igényeinek, mégis teljesíti a hobby kerékpárosok elvárásait és igényeit egyaránt. A cég úgy ismert a kerékpárosok körében, mint a könnyű alumíniumból és különösen megbízható karbonból készült termékek szállítója. Az Easton kerekek és nyergek az alkatrészgyártó olyan termékei, melyekkel minden kerékpáros elérheti úti célját a világ minden táján.

Easton: a kerekek és kerékpár alkatrészek szakértője
Az amerikai cég különböző kiváló minőségű kerekeket fejlesztett ki a profi országúti kerékpárosok számára. Easton ezért kínálja a termékekeit, mint "hátsó kerék", és "első kerék". A tökéletes teljesítmény érdekében, ezeket a modelleket top kerékpáros sportolókkal való szoros együttműködésben fejlesztették ki. A sok évnyi kutatás és fejlesztés tette az Easton céget egy egy olyan gyártóvá, amely garantálja a jó eredményeket a profi kerékpárosoknak. Az Easton-nál, kerékméret, felni anyag, felni mélység, felni szélesség, fékező felület és természetesen a kerék súlya pontosan kiszámított, azért hogy optimális eredményt érjen el minden kerékkel a kemény aszfalton. Easton ülések valódi minőségi termékek a hosszúság, szélek, anyagok (karbon) és kivitelezés szempontjából.

Speciális: karbon-kerék az Easton-tól
A kereslet a minőségi Easton termékek iránt különösen magas. Annak érdekében, hogy az országúti kerékpárosok igényeit tökéletesen kielégítő termékeket gyártson, a cég egy különleges technikát alkalmaz: 100%-ban kézzel készült. Az elvárások, amelyeket teljesíteni kell minden új teszt során, így igen magasak. Az Easton kézzel készített karbon kerekekre összpontosít, amelyeknek magas sztenderdeknek kell megfelelniük a tartósság és ütésállóság érdekében, mivel ezeket a kerekeket országúti kerékpár versenyeken is használják. Easton akusztikai módszert használ, hogy megbizonyosodjon arról, minden egyes kerék megfelel-e a profi kerékpárosok igényeinek.