Cyclon

Kerékpár ápoló- és tisztítószerek

Kiegészítők

  • Rendezés:

18 Keresési eredmények

Sok kerékpáros alábecsüli a megfelelő kerékpárápolás fontosságát. A holland Cyclon Bike Care cég amatőr és profi kerékpárosok számára kínálja rengeteg termékét, melyek minden helyzetben megállják a helyüket, és ezáltal biztosítják a hosszú és boldog életet a kerékpárjával. A sporteszköz rendszeres tisztítása és ápolása ugyanolyan fontos, mint a hosszú távú védelem.

 A Cyclon adaptálta termékeit a különböző követelményekhez, amit a közúti és a mountain bike kerékpárok karbantartása igényel, ezáltal biztosítja a megfelelő ápolási termékeket minden felhasználási területre. A kerékpár tisztító, zsíroldó, lánc ápolószerek, fékfolyadék, szerelőpaszta, szilikon olaj, fényező és védő spray kombinációi nem csak biztosítják a kerékpár megbízható és zavartalan működését, hanem még kellemesebbé teszik a kerékpározást. A Cyclon Bionet kerékpár tisztító biológiailag lebomló és könnyen használható. Megbízhatóan eltávolítja az olajat, zsírt, tisztítószereket és a viaszt, miközben nem károsítja a felületet - nem számít, hogy műanyag, gumi, festék vagy karbon. A láncvédő kenőanyagoknak kiváló a kenő hatása és a tapadása a lánchoz, ami miatt megbízható választás nedves időjárási körülmények között is. Így a lánc nem csak korrózió ellen védett, hanem szignifikánsan simábban is fut.
 
Cyclon Bike Care mindenféle ápolási terméket kínál, amire szükség van a profi és igényes karbantartáshoz. Cyclon még akkor sem hagyja cserben, ha defektet kap: a Repair Gel srpay lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt eltűntessük a lyukat a belsőn.

Sőt, a Cyclon Bike Care különleges ápolási termékcsaláddal rendelkezik elektromos kerékpárokhoz. Azért, hogy könnyebb legyen az Ön számára a kerékpárral törődni, a Cyclon komplett szettet is kínál, amellyel elvégezheti a leggyakoribb karbantartási munkálatokat, az e-bikeján.