CRAFT

Premium functional underwear and cycling clothing from Scandinavia

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

105 Keresési eredmények

Kerékpáros ruházat a CRAFT-tól - Funkcionális ruházat sok éves tapasztalattal tervezve
A funkcionális ruházat elengedhetetlen a kerékpározásban. A CRAFT olyan kerékpáros ruhát kínál, melynek tervezése során a kényelmet és a mozgás szabadságát tartották legfontosabbnak. A CRAFT sportruházat gyártó olyan kerékpáros ruhákat kínál, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. A ruhák elérhetők nők, férfiak és gyerekek számára, kezdve az olyan kerékpáros fehérneműktől, mint az atléta, alsónadrág, sport melltartó, zokni, a meleg aláöltözeteken keresztül, mint a Windstopper pólók, nadrágok, sapkák és kesztyűk egészen a kerékpáros ruházatig, mint a mezek, kantáros nadrág, kerékpáros nadrág és kamáslik. A CRAFT által használt kiváló minőségű funkcionális anyagok kiváló nedvesség kezelést, tökéletes illeszkedést és hosszú élettartamot kínálnak.

A CRAFT kerékpáros ruháival Ön tökéletesen felkészült bármilyen időjárásra
Akár aktív hobbi kerékpárosoknak, hegyi kerékpárosoknak vagy profi kerékpárosoknak – a funkcionális kerékpáros ruhák nagy jelentőségűek minden területen. A svájci sportruházat gyártó, CRAFT ott teszteli szöveteit, ahol valóban használták, és a fejlesztés során felhasználja az eredményeket. 1977 óta a cég CRAFT aktívan részt vesz funkcionális ruházatok fejlesztésében és gyártásában és mára úttörőnek számít kerékpáros ruházatok területén. A kiváló minőségű anyagok kétrétegű kötött szövetből készülnek, a kapilláris hatás érdekében. Így, a verejtéket ténylegesen eltávolítja a bőrről, hogy az kívül elpárologjon.

CRAFT cycling – Sportruházat, izzasztó sportokhoz
Eleinte a svéd borasi székhelyű CRAFT célja funkcionális fehérneműk fejlesztése volt. Ugyanakkor a cég hamarosan mindhárom ruházati réteg gyártójává vált, mely rétegek rendszert alkotnak. A CRAFT olyan tevékenységekhez kínál ruhákat, melyekben megizzad, mint a kerékpározás, és ruháiban a sportolóknak kellemes hőmérsékletet nyújt. Sőt, a puha, rugalmas és ergonomikus anyagok kiváló mozgásszabadságot nyújtanak.