Challenge

Kézzel készített gumiabroncs, olasz minőség

Alkatrészek

  • Rendezés:

2 Keresési eredmények

1985 óta a Challenge cég kerékpár gumiabroncsokat készít, különféle változatokban, színekben, méretben és modellben. Maga a Challenge név már sugallja, mire készülnek ezek a gumik: Mint egy kerékpáros, új kihívásokkal néz szembe nap mint nap. És pontosan ez az, amire a Challenge cyclocross vagy országúti abroncsok készülnek -, hogy segítsenek az ilyen kihívásokban. Akár a keskeny cross-country pályákon vagy gyors országúti versenyeken: a Challenge megfelelő abroncsot kínál minden alkalomra.

Challenge cyclocross gumik: tartsa a kerekeket a talajon
Az olasz cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy számos gumiabroncs modelljét profi cyclocross versenyzőkkel együtt fejlesszék. Sok Open Tubular cross és trekking gumiabroncs azonos eljárással és azonos anyagból készülnek, mint a hagyományos gumik. Ez az eljárás azonban nem jár együtt a peremek összeforrasztásával, de a szélei köré aramid szálakat helyezünk. Ez eredményezi azokat a kampókat, amelyek jellemzőek clincher gumiabroncsokra és ezek tartják gumiabroncsot a felniben. Kombinálva egy latex belsővel, az Open Tubular gumik olyan gurulási minőséget nyújtanak, amely nagyon hasonlít sima belsővel használt gumiabroncséhoz. Így kiváló tapadást, ideális kanyarodást, gördülési ellenállást és kényelmet biztosít.

Kész minden versenyre - Challenge országúti gumik
Az országúti kerékpár gumik is nagyon népszerűek. Nem csak kiváló futás és alacsony gördülési ellenállás jellemzi őket, hanem az erőátvitel is nagyon jó, ez az, ami olyan hatékonnyá teszi a Challenge kerékpár gumikat.