CamelBak

A szomjúság feloldásához, miközben a pályát gyűri

Kiegészítők

CAMELBAK hidratáló rendszer - zsenialitás egy italos palackban
Néhány okos feltaláló találmányai nélkül - például Michael Eidson első hidratáló csomagja nélkül - a kerékpározás nem lenne olyan, mint ma. Az amerikai kerékpárost 1988-ban forró kerékpárversenyen szerzett tapasztalatai inspirálták: a képzett egészségügyis egy régi infúziós zsákot és csöveket egy zokniba csomagolt, és ruhájára varrta. Ekkor született meg a CAMELBAK prototípusa. Azóta a CAMELBAK cég folyamatosan fejleszti könnyű, aerodinamikus hidratáló rendszereit. Lehetővé teszi, hogy még technikailag kemény terepen is tudjon inni, anélkül, hogy el kéne engednie a kormányt. A sikeres tesztelés után a CAMELBAK termékek gyorsan elterjedtek más sportágakban is. A kiterjedt CAMELBAK termékcsalád különböző italos palackokat, hidratáló öveket és számos tartozékot tartalmaz, minden hidratáló hátizsákhoz és italos palackhoz.

CAMELBAK hidratáló hátizsákok - így nem maradt szomjan egyetlen túra közben sem

A funkcionális CAMELBAK rendszerek könnyű folyadékellátást biztosítanak a kerékpározás során: Még a nehéz terepen is, kortyolgathat, anélkül, hogy levenné a kezét a kormányról. A CAMELBAK hidratáló hátizsákok háromliteres térfogatú tartállyal rendelkeznek, így mind rövidebb edzések, mind a hosszabb túrák során is kiválóak. A hátizsákok különböző színekben és formákban kaphatók. A légáteresztő hátizsákok védelmet nyújtanak a szennyeződéstől, és elegendő tárolóhelyet biztosítanak okostelefonoknak, szerszámoknak vagy energiaszeleteknek. Ezenkívül a CAMELBAK termékcsaládot olyan hidratáló hátizsákokkal egészítették ki, amelyek integrált hátvédőkkel rendelkeznek, és különösen népszerűek az enduro kerékpárosok körében. Ez a hátvédő könnyen ellenáll több ütközésnek, és mégis olyan rugalmas, hogy tökéletesen alkalmazkodik a viselő mozgásához.

A CAMELBAK italos palackokat és sokoldalú tartozékokat kínál

Különleges rendszerüknek köszönhetően a CAMELBAK italos palackokat nem kell megdönteni az iváskor. Ily módon mindig szemmel tarthatja az utat. Az italos palackokhoz használt műanyag higiénikus, nem toxikus és könnyű. A gyártó szerint a CAMELBAK italos palackjai is kitűnnek íz semlegességük és robusztus anyaguk miatt. A hidratáló rendszer kiegészítők széles választéka felöleli a CAMELBAK termékválasztékát. A csőkefék, a tisztító tabletták és a szárító karok segítenek a vizes zsák tisztításában, míg a CAMELBAK RainCover nedves időben is szárazon tartja a hátizsákot. A hidratáló zsákot külön-külön is fejleszthetjük az egyes kiegészítőkkel.