By.Schulz

Igazi élmény ...

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

14 Keresési eredmények

Kényelmes és egyszerű kormányszár magasság állítás akár egy pillanat alatt - a Speedlifter a villa és az Ahead stucni között van felszerelve. A német Markus Schulz volt az, aki 1997-ben kifejlesztette a gyorskioldós kormány magasság állító rendszert, és így teljesítette be álmát. Azóta a meglehetősen csendes Saar-vidéken készített kiváló minőségű termékei meghódították a kerékpározás világát - "by.schulz".

Mindenekelőtt a kerékpározásnak szórakoztatónak kell lennie - ez az, amit a kerékpárszerelő és a kerékpáros Markus Schulz hamar felismert. Így a Speedlifter-t hamarosan kiegészítette a forgatható Speedlifter Twist és a rendkívül robusztus, mégis érzékeny G.1 Urban / G.2. teleszkópos nyeregcsövekkel. Az SDS Link adapterkészlet érdekes lehetőségeket kínál, hogy helytakarékosan rögzítsen kiegészítőket, például akciófényképezőket, lámpákat vagy kerékpáros számítógépet a kormányra. A németországi Saarbrückenben található székhelyű fejlesztők ötleteit többnyire mindennapi kerékpározásaikból merítették, hogy optimalizálják a kerékpár és kerékpáros közti kapcsolatot.

Markus és csapata megfogadta Saarbrücken jelmondatát, amely szó szerint a "nagy dolgok mindig kicsiben kezdődnek" ("Großes entsteht immer im Kleinen"). A termékek már nem itt készülnek, hanem Taiwanban. Ez további kényelmet eredményez - amelyet a kerékpárosok nagyra értékelnek a világ minden táján.

... by.schulz