Birzman

Be boundless

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

54 Keresési eredmények

Csak a kerékpárra koncentrálni, felfedezni a környezetet, kötöttségek nélkül – a taiwani cég ilyen kerékpáros élményt kínál Önnek. Eddig az élmény mindig véget ért és kisebb javításokat kellett végrehajtani a kerékpáron. Éppen ezek miatt a kényszerpihenők miatt a Birzman számos csúcstechnológiájú eszközt kínál, amiknek nem kell elbújniuk az olyan ismert márkák mögött, mint a Park Tools vagy a Topeak, hiszen ugyanolyan minőségűek és funkcionálisak.

A széles termékkínálat tartalmaz FTC csővágókat, kábelvágókat, küllőfeszítőket, számos pumpát és egy 37 részes Studio Tool Box-ot. Ezek a termékek és a megbízható minőségük biztosítják a kontrollt a kerékpárja karbantartása és javítása fölött. Fékrésjelzők, kábelburkolatok vagy a Zacoo Macht első és hátsó teleszkóp pumpa kielégítik a hobbi szerelők igényeit is.

Válasszon. “Kötöttségek nélkül” – ez a 2007-ben alapított cég mottója, és ugyanakkor egy meghívó minden kerékpárszerelő számára. Semmi sem hasonlítható ahhoz, mint amikor valaki képes a kerékpárját és saját magát jó kondícióban tartan, sőt, képes csúcsminőségű eszközökre támaszkodni, amikor szükség van rájuk.