BELL

Bell kerékpáros bukósisak: biztonság a kerékpár sportban

Ruházat

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

A kaliforniai kerékpáros sisakokat gyártó BELL cég kerékpárosoknak kínál értékes védelmet és biztonságot az országúton, az erdőben és a nehéz terepen. Ehhez a BELL hosszú évek tapasztalatát használja, melyet folyamatosan alkalmaz a sisakok előállítása során. Ami az elején egyszemélyes kis autóalkatrészeket gyártó cégként indult az 1950-es években mára az egyik piacvezető vállalkozássá vált a sportszerek területén. Autó- és motorkerékpár versenyzők, valamint profi kerékpárosok, majdnem 50 éve megbíznak a minőségi BELL sisakokban, melyből az első kerékpáros sisak 1975-ben került piacra. A kerékpáros bukósisakok fejlesztése során a cél mindig is az volt, hogy gondoskodjon a kerékpárosok optimális védelméről.

BELL kerékpáros sisakok - kicsiknek és nagyoknak 
A Bellnél olyan kerékpáros sisakokat készítenek, melyek tökéletesen illeszkednek, és megfelelő védelmet biztosítanak a kerékpárosok számára. Így a cégnek nagy felelőssége van minden helyzetben, ezért folyamatosan fejleszti termékeit, melyek minden kerékpátos szegmenst kiszolgálnak. Legyen szó mountain bike-ról, BMX-ről vagy országúti kerékpárról. Ezenfelül a BELL verseny sisakokat is készít sprintereknek, amelyeket mindig a biztonság és a technológia jellemez. Off-road, freeride és downhill területen is képviselteti magát a BELL Full Face sisakkal, melye a kerékpáros teljes arcát védi. A kis bringásokra is gondoltak, ezért speciális fejfedő rendszereket is készítenek, amelyeket tökéletesen a fej formájához lehet igazítani, így a gyerekek igényeire szabható.

BELL, fejvédők kerékpárosok számra 
Mindegy, hogy a magán- vagy professzionális szektorról van szó, a BELL a legkorszerűbb műszaki tulajdonságokkal rendelkező kerékpáros sisakokat kínálja. Közel 40 éves tapasztalattal, a BELL minden szakértelmét és tapasztalatát felhasználja a kerékpáros sisakok gyártása során. A szellőző nyílásoknak köszönhetően mindig biztosított a fej megfelelő szellőzése. További előny a sisakok könnyű beállítása, valamint a vonzó design.