AXA

Biztonsági és világítási termékek kerékpárokhoz

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

45 Keresési eredmények

A kerékpár kiegészítők gyártója, az AXA az európai kerékpárbiztonság egyik vezető vállalata. A gyártó nagyon jól ismert a piacon nagyszerű megoldásaival a kerékpár biztonságos lezárására és világítására. A frusztrált kerékpáros tolvajok is jól ismerik a holland AXA márkát.

A kerékpárváz zárak az AXA-tól, kerékpár lopás megelőzése
A kerékpárzárak kiváló minőségének köszönhetően az AXA megbízható védelmet nyújt lopás ellen. A kerékpáralkatrész-gyártó biztonsági termékei különösen korrózióállóságuk és tartósságuk miatt emelkednek ki versenytársaik közül. A kerékpárzár további két fontos jellemzője, amely kiváló védelmet nyújt a lopások ellen is, az acélzáras ház, valamint az egyszerű használat. A termékek folyamatos fejlesztése érdekében a vállalat újra és újra teszteli termékeit szabványos fogóval és egyéb eszközökkel szemben, amelyeket a tolvajok általában használnak.

AXA minőségi tartozékok - Biztonsági termékek, hátsó lámpatartók, dinamó tartók, láncok váz zárakhoz és még sok más
A különféle kerékpárzár megoldások mellett a dinamós elülső lámpák, az akkumulátorral működő első lámpák, a dinamós vagy akkumulátorral működő hátsó lámpák vagy a pótkerekek, hátsó lámpatestek, dinamózárak és a láncok is a holland gyártó kínálatába tartoznak. Az AXA dinamó és a lámpa nagy hatékonyságot, optimális fénykibocsátást és jó fényminőséget kínál - a termékek alacsony sebességnél is magas biztonságot nyújtanak a közúti forgalomban. Tehát az AXA biztonsági és világítási termékei tökéletesen alkalmasak kerékpáros túrákra éjjel-nappal.