Zimtstern

Fiatalos kerékpáros ruházat

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

1 Keresési eredmények

A Zimtstern sportruházati márkát 1995-ben két szenvedélyes snowboardos alapított. A kis DIY garázs márka stilisztikus hatású branddé nőtte ki magát, amely világszerte lenyűgözi rajongóit. Manapság a Zimtstern funkcionális és innovatív sztenderdeket állít fel sí és kerékpáros ruháival. A Zimtsternt egy fiatal csapat innovatív szelleme és kreativitása jellemzi, és mégis felelősen cselekszik és gyárt. A cég nagy hangsúlyt fektet a kerékpáros ruházati cikkek fejlesztésére, a környezettudatos kerékpáros fanatikusoknak. A svájci márka kínálata magába foglalja pólók, hosszú ujjú ingek, kerékpáros ingek, kerékpáros kabátok, rövidnadrágok és nadrágok széles palettáját. Természetesen a kollekciók mindkét nem igényeinek megfelelnek, így a svájci ruhák tökéletesek mind a divatos nők és férfiak számára egyaránt.

Zimtstern sportruházat - Bike ruházat több mint jó érzés  
A minőségi tudatosság és a fenntarthatóság két fő téma egy olyan vállalkozásban, amelyet már több alkalommal tüntettek ki tevékenységei és méltányos termelési feltételei miatt. Így a Zimtstern kerékpáros ruházati gyártó termékei átláthatóak és nyomon követhetőek. A vállalat elkötelezte magát, hogy ne csak jó érzést nyújtson a viselőjének, hanem a legmagasabb színvonalon gyártsa termékeit. A világ legszigorúbb környezetvédelmi szabályait és a textilipar irányelveit betarva. Minden Zimtstern kerékpáros ruhát a bluesign szabványnak megfelelően készítenek, hogy megfeleljen a legmagasabb környezetvédelmi és egészségügyi követelményeknek az ellátási lánc teljes hosszában. A Zimtstern ezt a filozófiát a következőképpen foglalja össze: What you wear if you care.

Zimtstern ruházat - Kreatívan kifejlesztett kerékpáros ruházat
A Zimtstern cég, 1995-ös alapítása óta tisztában van erősségeivel. Azóta a kreatív csapat és a versenyzői számtalan funkcionális ruhát fejlesztettek ki mindenféle igénybevételnek megfelelően. Akár sziklás downhill pályák, akár más kihívásokkal teli pályák: a Zimtstern nagy jelentőséget tulajdonít a precíz és kiváló minőségű tervezésnek. A Zimtstern kerékpáros nadrág kényelmesek és praktikus részleteket kínálnak, mint például zipzáras zseb a nadrágszáron. A pólók 100% pamutból készültek, és a formatervezés tekintetében a Zimtstern olyan kerékpáros ruhákat kínál, amelyek olyan fiatalok és dinamikusak, mint a viselőik. A méretek S-től XL-ig elérhetők.