• 50,000 azonnal szállítható termék
  • Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  • Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  • 30 napos visszavásárlás
  • Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

uvex
A kerékpáros sisakok és sportszemüvegek német szakértője

A kényelmes kerékpáros bukósisakok és a legmodernebb sportszemüvegek Németországból - a Fürth család tulajdonában lévő uvex cégénél minden a sport és a szabadidő, valamint a munkahelyi egészség és biztonság körül forog. Mindez már 1926 óta. 

Biztonság a kerékpáron 
A magas színvonalú termékminőség elérése érdekében a sisakokat és üvegeket elsősorban Németországban és Európában gyártják. Az uvex évtizedek óta kerékpáros termékek széles skáláját kínálja. Országúti kerékpár, MTB vagy kényelmes túra: Az uvex kerékpáros sisakokat minden olyan helyzetben használják, ahol a legújabb ipari szabványok és modern technológiák elengedhetetlenek.

Sisakok és szemüvegek a kerékpár sport minden területén
Az uvex sisakok felnőttek és gyermekek számára is elérhetőek. Felhasználási területük olyan széles körű, mint a sisakok kialakítása. Akár országúton, kedvenc ösvényén, vagy akár a divat-tudatos városi forgalomban - az uvex-nél megtalálja a megfelelő megoldást minden útra.

Biztonság és modern design
Az uvex sisakok és szemüvegek sokféle színben kaphatók. Egyszerűen válassza ki a kedvenc sisakját, és védje meg fejét az ízelése szerint. Nagyszerű dolog: a hölgyek számára kialakított színkínálat is kapható. 

Tiszta cél: A biztonsági előírások betartása és túlteljesítése
Az uvex termékek nemcsak megfelelnek a vonatkozó szabványoknak, hanem meghaladják azokat. A biztonság, funkcionalitás és a robusztusság mind teljes körűen tesztelt. A belső teszteken kívül a kerékpár termékeket tesztintézetek (TÜV) is tesztelik. Az ütés elnyelés, a heveder erőssége és a sisak illeszkedése – az uvex csak akkor elégedett, ha minden harmonizál. Sportszemüveg esetén az optikai minőség mellett az UV védelmet, a fényátviteli szint meghatározását, a jel fényének azonosítását és a lencsék mechanikai szilárdságát tesztelik. Nem véletlen az uvex márkanév, " ultraviolet excluded - ultraibolya kizárva" rövidítésnek felel meg – így nem csoda a kiváló ultraibolya védelem.