< class="basic-headline__title">Time

High-tech a kerékpárjához - pedálok profiknak

Alkatrészek

  • Rendezés:

2 Keresési eredmények

A TIME cég régóta népszerű a kerékpárosok körében. Az olyan termékek, mint a kerékpáros pedálok és a stoplik, intenzív kutatási és fejlesztési munkák eredménye. Kerékpárosok, sporttudósok és műszaki szakemberek együttműködésével tervezik és fejlesztik tovább termékeiket. A TIME céget 1986-ban alapította Roland Cattin. Azóta a kerékpár kiegészítők gyártójának termékeit a profi sportolók lábainál érdemes keresni. A már meglévő termékek továbbfejlesztése a vállalat filozófiájának alapja, és segít a minőség, a technológia, a kivitelezés, a funkcionalitás, a tartósság, a kényelem és a formatervezés új szabványainak meghatározásában. A TIME pedálok és stoplik célja, hogy javítsák a profik teljesítményét a versenypályán.

High-tech a kerékpárjához - pedálok profiknak
A TIME pedálok olyan csúcstechnikai termékek, amelyeket a nemzetközi kerékpáros versenyeken használnak. A kerékpáros pedálok technikailag a legkorszerűbbek. Úgy tervezték, hogy tökéletes pozícióba kerüljön a lába és sarka, anélkül, hogy túl nagy mozgásteret biztosítana. A kioldási szöget úgy alakították ki, hogy gyorsan, könnyen és biztonságosan a szilárd talajon legyen. A kényelmes pedálok acélból és karbonból készültek, így könnyűek, mégis strapabíróak. Mivel a platformok tartós anyagból készültek, folyamatos terhelés mellett is jó teljesítményt nyújtanak.

Speciálisan tervezve: Tippek a kerékpáros pedálokhoz
A TIME természetesen kínál a pedáloknak megfelelő stoplikat is. Ezeket a könnyű, csúcstechnológiájú stoplikat alacsony stack magasság jellemzi. A tengely és a talp rövid távolsága biztosítja az összes pályán való kiváló tartást amikor kiáll a nyeregből. A stopli szabad mozgása kiegyensúlyozott és a lehető legalacsonyabb szinten tartható. A stoplik könnyen felszerelhetők. A méretek és a súly a maximális teljesítményt ígérik. A megfelelő csavarokat a stopli csomagja tartalmazza. A stopli méretét gondosan alakítják ki, hogy szélsőséges körülmények között biztosítsák a szilárd rögzítést. A nyitási szög tökéletesen illeszkedik a funkcionalitáshoz és a teljesítményhez.