Tacx

Innovative design. Unique technology. - Roller trainers for your indoor training.

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

40 Keresési eredmények

Ami egy kis kerékpáros üzletként kezdte 1957-ben, mára a Tacx vállalattá nőtte ki magát – egy innovatív, nemzetközi cég, mely görgőket gyárt. Manapság a Tacx görgők az UCI Pro Tour csapatok alapdarabjává vált, mely támogatja az edzéseiket. A kerékpározás iránti elkötelezettségével a Tacx olyan termékek széles kínálatát nyújtja, melyek támogatják a kerékpáros edzéseket és olyan megoldásokat nyújt, melyekkel az edzések tökéletesen megvalósíthatók.

Versenyzés a Tacx-szal – virtuális valóság edzőgépek profiktól profiknak
A beltéri edzőgépek tekintetében a Tacx profik által tesztelt virtuális valóság edzőgépekre támaszkodik, melyek kifinomult edzéseket és tökéletes támogatást nyújtanak a versenyre való felkészülés időszakában. A Tacx olyan virtuális valóság edzőgépeket kínál, mely minden edzettségi szintnek megfelelő edzést kínál. A szoftveres programok és videók segítségével határtalan lehetőségek nyílnak meg Ön előtt. A gép különböző edzéseket szimulál, a cross-country túráktól hegyikerékpárosok számára az országúti- vagy pályakerékpáros szimulációkig. Így a kerékpározás minden területe képviselteti magát.

Tacx kerékpáros kiegészítők – edzés profi szinten
Egyéb kiegészítőket is kínál a Tacx, mint állványok, szerszámok, gyorszárak, váltók, csavarkulcsok, zsákok az egyszerű és gyors szállításért és tárolásért, valamint kulacstartók. Széles termékkínálattal támogatja a Tacx a kerékpárosokat az edzéseik során.