•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

SRAM kerékpáralkatrészek
Kerékpárok versenyzéshez ... minden részletben

A kerékpáralkatrészekről ismert SRAM cég diadalmenete 1987-ben kezdődött, amikor a cég alapítói, Scott, Ray és Sam úgy döntöttek, hogy egy új hegyikerékpár váltó rendszerrel lépnek a piacra. Az ezt követő években az amerikaiak folyamatosan fejlesztették váltó rendszerüket, és ma hatalmas rajongó táborral rendelkeznek az országúti és hegyi kerékpárosok közt egyaránt. A cég többek között a megbízható első és hátsó váltóiról, láncokról, a lánckerekekről ismert. A technológiai fejlesztések terén a SRAM folyamatosan arra törekszik, hogy termékeit az ügyfelei igényei szerint fejlessze. A siker egyetlen útja, hogy folyamatosan kielégítsék a fogyasztók magas minőségű alkatrészekre támasztott szükségleteit. Így mind az amatőr kerékpárosok, mind a hivatásos versenyzők is az amerikai márka hűséges rajongói közé tartoznak.

SRAM - Nagyteljesítményű kerékpáralkatrészek szinte minden típusú kerékpárhoz
A verseny kerékpározás területén a SRAM a "markolatváltóval" vált ismertté, melyet más alkatrészek, például hátsó váltók és első váltók követtek. Egy másik terület, ahol az SRAM nagy teljesítményű kerékpáros termékekkel versenyez a piacon, a fékek, fékbetétek és fékkarok. A SRAM cég ezekkel és egyéb kerékpáralkatrészeivel szinte minden típusú kerékpárhoz kínál megfelelő alkatrészt. Akár országúti, hegyi, túra kerékpár, minden kerékpáros profitálhat a kiválóan megtervezett és fejlesztett kerékpáros technikából, amely nagyfokú pontosságával lenyűgözi a felhasználókat. Az egyedi kerékpáralkatrészek, mint például a fékek, hajtások, hubok és hátsó váltók folyamatos fejlesztése még mindig meggyőzi a kerékpárosokat a világ minden tájáról.
ITT AZ IDEJE ÚJ FOKOZATRA VÁLTANI

ITT AZ IDEJE ÚJ FOKOZATRA VÁLTANI

A technológiai fejlődésnek a gyakorlatban is bizonyítania kell. A kerékpárnak különösen egyszerűnek kell lennie. Az elegancia a felesleges dolgok elhagyását jelenti. Ez az igazi fejlődés - és a SRAM első elektronikus váltó rendszerének, a SRAM RED eTAP-nek az irányelve.
EAGLE

EAGLE

Az USA-ban kifejlesztett, Németországban tervezett, a világ számára készített termékek: Az 1x technológia legújabb generációja. Egy egyedülálló teljesítményű és teljesen új lehetőségekkel rendelkező váltórendszer. Megbízható, kemény, néma. Olyan sebességfokozat skála, amelyet eddig egyetlen más 1x váltórendszer sem ajánlott.