Sportourer

markolatok és nyergek a kényelmes kerékpározásért

Alkatrészek

Az olasz Sportourer márka összekapcsolja a szabadságot a határtalan mobilitással két keréken, valamint a tér és idő sajátos érzékelését kerékpározás közben. A kerékpár egy kulcs a még aktívabb élethez, melynek segítségével megtapasztalhatja a szabadságot. Minden Sportourer nyereg és markolat ezt a hitvallást közvetíti.

Sportourer – Nyergek és markolatok a kényelmes kerékpározásért
A Selle Italia-hoz tartozó független márka nyergeket, markolatokat és egyéb kerékpáros kiegészítőt értékesít, fejleszt és gyárt kimagasló technológiával. A szabadság élvezet. Ezért a céljuk, hogy a kerékpárosok kényelmesen érezzék magukat a nyeregben és kényelmes fogással rendelkezzen a markolat. Két feltétel, ami nagyon fontos a kerékpárosok számára. A Sportourer motiválni szeretné az embereket a kerékpározásra, ezért fókuszálnak kényelmes és biztonságos termékek fejlesztésére.

Sportourer – Élvezze a magasabb kényelmet és biztonságot
Minden nyereg, markolat és kiegészítő a lehető legjobban illeszkedik a használó igényeihez – akár egy sportőrült, egy ingázó, városi kerékpáros vagy off-road kedvelő. A cég lenyűgöz a nagyon elasztikus habokkal és zselés betétekkel, valamint egy elasztomer rendszerrel a még nagyobb rezgés- és nyomáscsillapításért. Sőt, a Sportourer bizonyított a több mint 120 éves tapasztalattal rendelkező anyavállalata, a Selle Italia után, olyan kifinomult kerékpáros felszerelést fejlesztve, mely a legmagasabb minőséget és biztonsági elvárásokat képviseli. Az ergonomikus markolatok és kiegészítők mellett a cég modern sport, touring és városi nyergeket is kínál. Mindhárom nyeregtípus magas technológiával készült és tökéletesen alkalmazkodik a használója életstílusához.