sportful

kerékpáros ruházat országúti kerékpárosoknak

Ruházat

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

A sportful a síelés területéről származik. Amikor Giordano Cremonese részt akart venni a Marcialonga sífutó versenyen 1972-ben, észrevette, hogy a hagyományos ruházat alkalmatlan nehéz körülmények között. Éppen ezért kezdte fejleszteni a saját ruháit, magas minőségű akril szövetből. Egy világos narancs-színű síruhában vett részt a 70 km-es versenyen és dicsérő megjegyzéseket kapott. 1973-ban alapították meg a sportful-t. 1985 óta a cég kerékpáros ruházatot is kínál.

Innováció és dizájn a siker kulcsa
A ruhák kifejezetten sportoláshoz lettek tervezve. A síelésből eredő tapasztalatnak köszönhetően fejlesztették ki a tökéletes ruhákat, melyek változó körülmények közt is magas szintű kényelmet biztosítanak. Azóta az innováció és dizájn váltak a cég sikerének kulcsává. Rövid időn belül a legjobb sportolók és csapatok viselték a ruházatot és érmeket is nyertek sportful ruházatban.

Kerékpáros ruházat országúti kerékpárosoknak
A márka termékkínálata igen széles, kezdve a kantáros rövid- és hosszúnadrágoktól a kerékpáros kabátokon és dzsekiken keresztül a kiegészítőkig, mint a sapkák – itt nők és férfiak mindenféle színben és méretben találnak trendi kerékpáros ruházatot. Versenyzéshez és edzéshez tervezve!