•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

SIGMA SPORT GERMANY
KERÉKPÁROS SZÁMÍTÓGÉPEK, VILÁGÍTÓRENDSZEREK ÉS ÓRÁK

A SIGMA SPORT folyamatosan a kutatásba és fejlesztésbe fekteti a tapasztalatot és szaktudást, amit az elmúlt 35 évben szerzett. A SIGMA SPORT termékeket néhány szóval le lehet írni: biztonságosak, megbízhatóak, rendkívül precízek, könnyen használhatóak és megérik a pénzüket. Az amatőrtől a profi sportolókig, mindenki megtalálja a számára tökéletes terméket a kerékpáros számítógépek, világítás és egyebek közt. A sport iránti szenvedély, valamint a profi sportolók visszajelzései, és – végül, de nem utolsó sorban - az aktív kooperáció a viszonteladókkal és vevőkkel a meghatározó tényezők a sikerhez.

Világítási rendszerek – kerékpár lámpák a biztonságosabb kerékpározásért
a “látni és látszani” mottót követve a SIGMA SPORT csúcsminőségű kerékpáros világítást kínál mindenféle kerékpárra. A jó világítás rendkívül fontos a biztonsága szempontjából kerékpározás közben. A fejen és a háton lévő lámpák, amelyek megfelelnek az előírásoknak, nem csak biztonságot nyújtanak azzal, hogy Önt időben észrevehetővé teszik. Ennél többre képesek, garantálják a megfelelő útvilágítást is. Sőt, a SIGMA SPORT sisaklámpák széles választékát kínálja a tökéletes látásért és biztonságért, valamint élményért az esti kerékpározása során.

Kerékpáros számítógépek – a kezdő modellektől a profi GPS-ekig
Az elektronika a másik területe a SIGMA SPORT-nak. A kezdő modellektől amatőr sportolók számára – pl. BC 5.16 kerékpáros számítógép a Topline 2016-os generációból – olyan kiegészítőkkel, amik csak a legszükségesebbeket tartalmazzák, a top modellekig GPS-szel és kiegészítők széles skálájával – mint a ROX 11.0 GPS – a felhasználók igényei a legfontosabbak. A SIGMA CLOUD, DATA CENTER és SIGMA LINK applikációkkal a SIGMA a szükséges szoftvert is biztosítja, hogy mindenhol elérhesse az edzéseinek adatait.

ÓRÁK
Egy óra egy történetet mesél el a viselőjéről. Ennek a sportos társnak nem csak a viselője stílusához kell igazodnia, hanem kielégíteni a sajátos igényeit. Ezért a SIGMA SPORT sportórák széles választékát kínálja, a stopperóráktól a pulzusmérő órákig aktivitásmérővel.

Nagyobb, vékonyabb és sok új kiegészítővel: a népszerű TOPLINE kerékpáros számítógépnek új kiadása érkezik 2016-ban. A sorozathoz illően új tulajdonságokkal és optimalizált kiegészítőkkel érkezik. A TOPLINE 2016 a tökéletes edzőtárs mindenkinek – a kompakt BC 5.16-tól a hobbi kerékpárosok számára, a BC 23.16-ig az ambiciózus és versenyző kerékpárosok számára.

Az egyik csúcsjellemző első pillantásra látható: nagy kijelző és kis ház. Az előző modellekhez viszonyítva a képernyő sokkal nagyobb és a függőleges kijelző javítja a láthatóságot és olvashatóságot. Az ergonomikus dizájn elegáns fekete és fehér színekben érkezik, hogy megfeleljen a modern elvárásoknak. A gombok elhelyezése jól strukturált. Ezt támogatja az intuitív menürendszer.

További innovációkat tartalmaznak az elektronikus eszközök. A rögzítők új dizájnnal rendelkeznek és keskenyebbek lettek. Új mágnesek teszik lehetővé a könnyebb felhelyezést és levételt eszközök nélkül. Az STS gyorsaság és magasságmérő már elfordítható és könnyebben a mágnesre helyezhető, az optimális adatátvitel érdekében.

NFC (Near Field Communication) segítségével a BC 14.16, BC 16.16 és BC 23.16 modellek kommunikálni tudnak az androidos telefonokkal. Ehhez a SIGMA LINK applikáció telepítése szükséges. Az új applikációval minden beállítás elvégezhető és a túra adatai és a bejelentkezések is leolvashatóak. A wireless adatcseréhez egyszerűen tartsa oda az androidos okostelefonját a kerékpáros számítógéphez és az adatok egyből megjelennek a SIGMA LINK applikációban. Azoknak, akik még részletesebb analízist szeretnének, az adatokat feltöltheti a DATA CENTERBE a SIGMA CLOUD segítségével.