Sigma

Kerékpárszámítógépek, világítórendszerek és órák

Kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

92 Keresési eredmények

A SIGMA SPORT folyamatosan a kutatásba és fejlesztésbe fekteti a tapasztalatot és szaktudást, amit az elmúlt 35 évben szerzett. A SIGMA SPORT termékeket néhány szóval le lehet írni: biztonságosak, megbízhatóak, rendkívül precízek, könnyen használhatóak és megérik a pénzüket. Az amatőrtől a profi sportolókig, mindenki megtalálja a számára tökéletes terméket a kerékpáros számítógépek, világítás és egyebek közt. A sport iránti szenvedély, valamint a profi sportolók visszajelzései, és – végül, de nem utolsó sorban - az aktív kooperáció a viszonteladókkal és vevőkkel a meghatározó tényezők a sikerhez.

Világítási rendszerek – kerékpár lámpák a biztonságosabb kerékpározásért
a “látni és látszani” mottót követve a SIGMA SPORT csúcsminőségű kerékpáros világítást kínál mindenféle kerékpárra. A jó világítás rendkívül fontos a biztonsága szempontjából kerékpározás közben. A fejen és a háton lévő lámpák, amelyek megfelelnek az előírásoknak, nem csak biztonságot nyújtanak azzal, hogy Önt időben észrevehetővé teszik. Ennél többre képesek, garantálják a megfelelő útvilágítást is. Sőt, a SIGMA SPORT sisaklámpák széles választékát kínálja a tökéletes látásért és biztonságért, valamint élményért az esti kerékpározása során.

Kerékpáros számítógépek – a kezdő modellektől a profi GPS-ekig
Az elektronika a másik területe a SIGMA SPORT-nak. A kezdő modellektől amatőr sportolók számára – pl. BC 5.16 kerékpáros számítógép a Topline 2016-os generációból – olyan kiegészítőkkel, amik csak a legszükségesebbeket tartalmazzák, a top modellekig GPS-szel és kiegészítők széles skálájával – mint a ROX 11.0 GPS – a felhasználók igényei a legfontosabbak. A SIGMA CLOUD, DATA CENTER és SIGMA LINK applikációkkal a SIGMA a szükséges szoftvert is biztosítja, hogy mindenhol elérhesse az edzéseinek adatait.

ÓRÁK
Egy óra egy történetet mesél el a viselőjéről. Ennek a sportos társnak nem csak a viselője stílusához kell igazodnia, hanem kielégíteni a sajátos igényeit. Ezért a SIGMA SPORT sportórák széles választékát kínálja, a stopperóráktól a pulzusmérő órákig aktivitásmérővel.