Rotor

kreatív technológia a még hatékonyabb kerékpározásért

Alkatrészek

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

Jusson át a holtponton a Q-Rings-szel és az INpower erőmérőkkel – ROTOR kerékpáros alkatrészekkel  

A ROTOR két spanyol barát és kerékpár-megszállott, Pablo Carrasco és Ignacio Estellés víziójából született, akik túl akartak jutni a holtponton egyetlen pedálfordulattal és ezáltal megreformálni a meghajtás-technológiát. Annak ellenére, hogy már létezett az elliptikus lánckerék, a BioPace a Shimanotól, amely 1993-ig nem tudott érvényesülni a piacon, a két férfi más megközelítést alkalmazott a Q-Rings-szel. Maximális erő, jobb erőátvitel, tökéletes gyorsulás és optimalizált pedálfordulat lettek a ROTOR hajtóerői. A fejlesztés után az alkatrészeket CNC gépekkel gyártották, hogy megfeleljenek a magas elvárásoknak. A ROTOR nem csak az innovatív Q-Rings-ekről ismert. Az INpower erőmérők pedálba épített szenzorai mindkét oldalon modern adatgyűjtést és vezeték nélküli technológiát kínálnak országúti, cross és MTB kerékpárokhoz, hogy még erősebb, gyorsabb és hatékonyabb legyen. Csapatok és egyéni sportolók, mint országúti, triatlon, MTB vagy cyclocross kerékpárosok kerékpároznak ROTOR alkatrészekkel.
 
Jobb gyorsulás és erőátvitel – amikor a legjobban szüksége van rá
 
Ma, a spanyol Rotor Technology Components SL a tulajdonosa a ROTOR kerékpáros alkatrészek márkának. Mind a szükségszerűség és inspiráció miatt a fejlesztő csapat, mely repülőmérnökökből és ügyvédekből áll, elkötelezett a radikális innovációk iránt, így a ROTOR kerékpáros alkatrészek mint az ovális Q-Rings, hajtókarok, középcsapágyak és láncok javítják a pedálozás hatékonyságát. A kiváló minőségű alumínium ötvözetekből készült fogaskerekeket sikeres országúti-, tiratlonos- és hegyikerékpárosok használják szerte a világon – akár Q-Rings-ről, kerek verzióról vagy egysebességű, dupla vagy tripla meghajtásról van szó. A Direct Mount meghajtáson kívül a ROTOR a Shimano, SRAM, Race Face, Hawk, Raptor stb. csavaros rendszereihez is kínál meghajtást. A súly, instabilitás és a levegő ellenállás elleni harc, valamint a magas fokú kompatibilitás elengedhetetlenek egy aerodinamikus meghajtás, valamint az aero és pehelysúlyú, CNC géppel, aluminium ötvözetből készült hajtókarok számára, melyek minden szabvány meghajtáshoz és lánckerék rendszerhez illeszkednek. Különösen az országúti és triathlon szektorban a Rotor Trinity Drilling System a hármas fúrt üreges szerkezete hozzájárul a kiemelkedő merevség / súlyarány eléréséhez.

Teljes körű kompatibilitás bármely márkájú kerékpárral, minden korosztály és bármilyen típus esetén  

A ROTOR az UBB design koncepcióját (univerzális középcsapágy) az összes meghajtásához alkalmazza, hogy azok kompatibilisek legyenek az középcsapágyak, meghajtások és vázak összes rendelkezésre álló szabványával. Ez lehetővé teszi, hogy a Rotor meghajtás szinte minden kerékpárhoz illeszkedjen, függetlenül a közpécsapágy típusától. A BSA, az ITA, a BB csapágyak a BB30-tól a BB386 EVO-n keresztül a Pressfit 30-ig méretig könnyen átalakíthatóak az UBB koncepciónak köszönhetően, így egyszerűsítve a könnyű aluminium meghajtást. Az UNO komponenssorozatot a hidraulikus technológiával az országúti, a triatlon és a cyclocross használatára fejlesztették ki a Magurával és a KMC láncgyártóval. A ROTOR új megközelítésben fejleszti termékeit Országúti, Triatlon, Fixie / Track, Marathon, Enduro / DH és Cyclocross számára, így segítve az embereknek teljesítményük fejlesztésében az egész világon. Ez csak a kezdet…