P.A.C.

Okos és elegáns - P.A.C. multifunkcionális fejfedők

Ruházat

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

A legkényelmesebb kint a természetben. Hideg, meleg, UV-sugárzás, vagy verejték - mindezek a zavaró tényezők nem befolyásolják a P.A.C. multifunkcionális fejfedők viselőjét, mert az okos kültéri társ tele van fejlett technológiával.

A P.A.C cég. már több mint 20 éve gyárt és a fejleszt funkcionális textíliákat. Hála a sok éves tapasztalatnak, a családi tulajdonban lévő schweinfurt-i (Németország) vállalkozás jó hírnévnek örvend, és a magas minőségű termékeknek köszönhetően ez folyamatosan tovább javul.

A tervezett használattól függően a ruhák különböző anyagokból készülnek. A klasszikus csősál anyaga 100% mikroszálas, hogy könnyű és puha legyen. Az izzadtság gyorsan kívülre távozik. Ez teszi a ruhákat rendkívül légáteresztővé és védi a fej és a nyak érzékeny bőrét az UV sugárzástól és a széltől. Az UV + kendőt kifejezetten forró nyári hónapokra tervezték, és különlegessége, hogy rendkívül magas UV-védelmet biztosít. A cég tudatosan kerüli a nem-ökológiai szöveteket, mint a poliészter, elasztán vagy lycra. Funkcionális ruhadarabokat tiszta ausztrál merinó gyapjúból készítik, ami tökéletes választás a legjobb hőszabályozás és nagyon puha érzés eléréséhez. A hidegebb napokra a P.A.C. más terméket is kínál polár részekkel.

A tökéletes designnak köszönhetően a rugalmas kendőt a fején is sokféleképpen viselheti, ami igazán sokoldalúvá és kényelmessé teszi. Mindegy, hogy sálnak, fejpántnak, vagy sapkának használja, a P.A.C. funkcionális ruhái több formát ölthetnek, hogy a viselői csak a szórakozásra összpontosíthassanak. Egy speciális szövési technológia magas rugalmasságot biztosít és megakadályozza a szövetek elhasználódását, még intenzív használat mellett is.
 
Minden ruha egy antibakteriális SILVERPLUS kezelést kap, hogy megakadályozzák baktériumok elszaporodását és szagok kialakulását a legkörnyezetbarátabb módon.

A P.A.C. multifunkcionális fejfedői megbízható választás a szabadtéri sportok kedvelőinek - télen és nyáron egyaránt.