Oelzeuch

A legjobb kenőanyag

Kiegészítők

  • Rendezés:

1 Keresési eredmények

OELZEUCH, az ATLANTIC Mineralölwerk GmbH egyik márkája, amely felső kategóriás lánc kenőanyagokat kínál, melyek minden időjárási körülmény közt hatékony védelmét nyújtanak a kerékpárláncnak. Az ambiciózus hobby és profi kerékpárosok is megbíznak a teljesen szintetikus láncolajban. Nem számít, hogy poros, száraz vagy szélsőségesen nedves körülmények között teker, mert a kenőanyag megbízható kenőréteget biztosít összetapadás nélkül.
 
Sokoldalú ATLANTIC termékcsalád tisztításhoz, karbantartáshoz és még sok máshoz 
Csakúgy, mint az OELZEUCH speciális kenőanyag az ATLANTIC termékcsalád is mintegy 30 különböző terméket kínál a kerékpárok tisztítására, karbantartására, védelmére és kenésére. Szinte minden problémára talál nálunk megoldást. Függetlenül attól, hogy általános tisztítóra, tisztító eszközökre vagy lánc-spray-re van szüksége. Az ATLANTIC újra és újra hangsúlyozza, hogy az olajok, a nyersanyagok és minden egyéb termék feldolgozását kizárólag az OELZEUCH végzi.
 
Minőségi termékek – “made in Germany”
A termékek fejlesztése és gyártása során az ATLANTIC a német minőségre támaszkodik. Mindazonáltal, az ATLANTIC-nál a “siker receptje” nem csak a saját kutatólaboratóriumból és profi szakembergárdából áll. A fejlesztők számára különösen fontos a folyamatos információcsere a felhasználókkal a hobby kerékpárosoktól egészen a profi kerékpárosokig. Mert csak ennek révén lehetséges, hogy olyan termékeket fejlesszenek, amelyek minden igényt kielégítenek. Ezért a jövőben az ATLANTIC továbbra is célcsoportja igényeire alapozza termékeit, annak érdekében, hogy különösen jó minőségű termékeket biztosítson ügyfelei számára.