New Looxs

Kiváló minőségű kerékpártáskák városi és szabadidős használathoz

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

A színes kerékpár táskák régóta ismerős látványt nyújtanak a világ városi dzsungeleiben. A New Looxs márkájú zsákok különösen magas minőségűek a napi ingázók és a szabadidő sportolók számára. Akár munkába járáshoz vagy bevásárláshoz, akár egy nyugodt kerékpáros túrához a barátaival - a trendi New Looxs táskák a kerékpárok kötelező tartozékai!

Egy varrógéptől a nemzetközi cégig - A New Looxs története
Minden 1948-ban kezdődött, amikor Wim Burger a varrógépe előtt ült egy kis fészerben a háza mögött Wijchenben, a holland Nijmegen közelében található kisvárosban. A precíziós kézimunka során a Burgers Lederwarenfabriek BV néven kézzel készített bőráruk készültek, beleértve a traktor takarókat, meleg kesztyűket és praktikus kerékpáros táskákat. Köszönhetően a pontos odafigyelésnek és a magas minőségnek köszönhetően, a cég gyorsan fejlődésnek indult. Hamarosan új varrógépekre és több alkalmazottra volt szükségük. Attól a pillanattól kezdve a hangsúly egyértelműen a kerékpáros táskákra összpontosult.

Kerékpár táskák napi ingázáshoz és egyéb időtöltéshez - a New Looxs termékcsalád
A New Looxs névvel a holland cég rendkívül magas minőségű kerékpár táskákat és kerékpáros tartozékokat kínál. A táskákat, zsákokat és a gyönyörű kézitáskákat nemzetközileg is értékesítenek. A New Looxs folyamatosan új és trendi kerékpáros táskákat fejleszt ki a mindennapi munkákhoz.

Minőség és innováció - az New Looxs filozófiája
A jobb anyagok folyamatos keresése, a modern megjelenés és a technikailag tökéletes design mozdítja előre a New Looxs kerékpáros táskák fejlesztését és gyártását. Wim Burger értékei már eddig is a vállalat hajtóerejét képviselték: minőség, szakmai szaktudás és szenvedély. A cég ma is a családi tulajdonban lévő üzlet maradt. Napjainkban a magas minőségű városi és szabadidős kerékpár táskákat a család harmadik generációja készíti.

A kínálatunkban megtalálja a New Looxs kerékpáros táskákat a klasszikus, pasztell színekben és a szezon divatos színeiben is. Tökéletes a következő bevásárláshoz, rövid sétával a városközpontba vagy a következő kerékpáros túrára egy rövid szünettel a kávézóban.