Muc-Off

tisztító és ápoló termékek – a kerékpártisztítás szakértői

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

71 Keresési eredmények

A Muc-Off kerékpáros ápolószerek széles választékát kínálja. Azoknak, akik szeretik a kerékpárjukat, és mindenféle talajon kerékpároznak hosszú éveken keresztül, a Muc-Off termékeit előnyös használniuk, úgy mint a kerékpár tisztítók, lánc vagy féktisztítók: minden terméket úgy fejlesztettek ki, hogy alaposan megtisztítsa és védje az egyes alkatrészeket. Sőt, a kínálatban megtalálhatók szivacsok, fényezők, habos tisztítók, és tisztítókendők. Legyen szó a kormányról, villáról, hajtókarról vagy a fogaskerekekről: minden egyes alkatrész a kerékpáron koszos, poros, rozsdás vagy zsíros less. A Muc-Off a tökéletes ápolószereket kínálja a kerékpár minden egyes alkatrésze számára.

Muc-Off tisztító és ápoló termékek – a kerékpártisztítás szakértői
A Muc-Off 2007-ben alapult, és a cég vezetői mindig is azon törték a fejüket, hogyan lehetne tökéletesen megtisztítani és karban tartan a kerékpárt. Különböző folyadékokat, zsírokat, olajokat és egyéb kenőanyagokat teszteltek kerékpárokon. Újra és újra új formulákat teszteltek, hogy egy olyan terméket fejlesszenek, mely jelentősen megnöveli a kerékpár élettartamát. A Muc-Off célja az volt, hogy egy olyan terméket állítson elő, mellyel a kerékpár minden egyes alkatrésze megtisztítható. Ezért létrehozták termékeik széles kínálatát, a lánc-spray-től kezdve a zsíroldókon keresztül a kéztisztítókig.
   
Kerékpáros tisztító eszközök a Muc-Off-tól – legyen minden kéznél  
A kerékpár alapos tisztításához különféle termékekre less szüksége. A Muc-Off kerékpár-tisztító, lánc- és féktisztító például az alapfelszereléshez tartozik, mivel minden alkatrész speciális törődést igényel. Csak akkor érhet el jó eredményt, ami meghosszabbítja kerékpárja élettartamát, ha a megfelelő ápolószereket használja. A fékek más ápolást igényelnek, mint a rozsdás lánc. Emellett a nehezen hozzáférhető helyeket csak speciális rongyokkal vagy szivaccsal érheti el. Mivel praktikus, ha minden tisztító- és ápolószer kéznél van, a Muc-Off komplett csomagokat kínál. Ezzel sok időt takarít meg a kerékpárosoknak.