Motorex

MOTOREX családi tulajdonban lévő vállalat, már 1947 óta gyárt magas-minőségű kerékpáros kenőanyagokat és tisztítószereket.

Kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

17 Keresési eredmények

Motorex egy svájci cég, amely kiváló minőségű olajok és ápolási termékek gyártására szakosodott. Nemzetközi kerékpáros csapatokkal, szaküzletekkel és vezető kerékpáros vállalatokkal együttműködve a, Motorex olyan high-tech termékeket fejleszt, amelyek megfelelnek a kerékpárosok különböző igényeinek.
Akár profi sportoló, vagy amatőr kerékpáros, a Motorex kiváló minőségű kenőanyagai garantálják kerékpárja tartós és magas teljesítményét. A jó kenés nem csak simább futás biztosít az alkatrészeknek, hanem hosszabb ideig megőrzi az anyag ellenállóképességét, amellyel pénzt takarít meg.
 
A Motorex széles termékválasztékával mindent kínál, amire szükség van a modern kerékpárápolásban - kezdve a kenőanyagoktól a védő szereken át a kerékpár tisztítókig. Annak érdekében, hogy bicikli lánc, villa és csapágyak sokáig hibátlanul működjenek, csak kiváló minőségű kenőanyagokat használjanak. A teleszkópos villa és a hátsó rugóstag súrlódáscsökkentő összetevőt tartalmazó olajjal jobb reakciót, és a felfüggesztés nagyobb érzékenységét biztosítja. A bevált szerelőpaszta hatékonyan véd a korróziótól, hogy a legjobb funkcionalitást biztosítsa rossz időben.

Mindazok, akik szeretnék, hogy a kerékpárjuk készen álljon a következő útra, válasszák a teljes ápoló szettet, amely tartalmazza a szivacsokat, törlőkendőket és a különböző tisztító és ápoló sprayket. A Motorex számára a környezetvédelmi szempontból a vegyi tisztítás érzékeny kérdés, ezért mindig a környezetbarát utat választja.