milKit

Innovative solutions for tubeless tyres and sealants

Shop products from milKit

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

4 Keresési eredmények

A milKit egy forradalmian új, belső nélküli szeleprendszer a belső nélküli rendszerek egyszerű és tiszta felszereléséhez és szervizeléséhez.

Gyors: Mérje meg és töltse fel a tömítőanyagot a gumiabroncs leeresztése nélkül. Tiszta: A szelepek nem tömődnek el. A gumifedél megakadályozza a szelepek eltömődését a betöltés során. Egyszerű: illessze be a száraz gumiabroncsot majd adja hozzá a tömítőanyagot – nincs több rendetlenség.

A milKit ötlete egy hegyi kerékpáros túrán született az Egyesült Államokban. Ekkor egy tubeless külső kiszáradt tömítésének köszönhető defekt miatt arra kényszerültek a fejlesztők, hogy abbahagyják az utat. Olyan probléma, amely széles körben ismert a tubeless külsőket használók körében.

A termékfejlesztési mérnök és a szenvedélyes hegyikerékpáros, Pius Kobler megunta az ilyen eseményeket, és úgy döntött, hogy tesz ellene valamit, így elkezdte fejleszteni a milKit-et. Egy másik szenvedélyes hegyikerékpáros és tapasztalt vállalkozóval együtt alapította a Sport Components AG-t. A cég célja, hogy az innovatív termékekkel könnyebbé tegye a hegyikerékpárosok és más sportolók életét, és a kerékpáralkatrészek vezető szállítójává váljon.

Gyártás

A legjobb minőség és a rövid szállítási határidők garantálása érdekében minden milKit terméket Svájcban, Olaszországban és Portugáliában gyártanak - Európa szívében.