Michelin

Kerékpár gumik és latex belsők

Alkatrészek

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

A franciaországi Michelin cég egy csúcsminőségű gumiabroncsgyártó, amely a kerékpár-iparban is jól ismert. A különböző helyszíneken működő kutatási és fejlesztési központokban fejleszti a cég a különböző gumikészítményeket és futófelületeket a kerékpározás magas igényeinek megfelelően. A Michelin testvérek már 1889-ben elkezdtek a gumi feldolgozással foglalkozni. Ma a gyártó széles körben ismert a kerékpár gumiabroncsairól és a latex belsőiről. A cég csúcsminőségű gumiabroncsait világszerte használják. A Michelin különböző típusú kerékpár gumiabroncsokat fejleszt és gyárt, köztük országúti, hegyi és városi kerékpárokra. Így a Michelin lehetővé teszi a kerékpárosok számára a világ minden tájáról a tökéletes gumiabroncs kiválasztását - a nagyobb biztonság érdekében.

Michelin gumiabroncsok - gumiabroncsok nagy teherbírással
A legjobb teljesítményhez a világ kerékpáros pályáin, a Michelin innovatív gumiabroncs-modellek széles választékát kínálja. A Michelin rendelkezik a megfelelő gumiabroncsokkal bármilyen rendeltetésszerű használatra, hogy bármikor élvezhesse az utazást. A Michelin gumiabroncsok tökéletes gördülési ellenállást, hatékonyságot, jó tapadást nyújtanak nedves időjárási viszonyok közt és alacsony súllyal rendelkeznek - a siker érdekében. Ideális esetben rendkívül ellenállóak a defekttel szemben, így elérheti személyes célját az országúti, MTB vagy hybrid kerékpárján. Ambiciózus országúti kerékpárosoknak olyan gumiabroncsokra van szükségük, amelyek rendkívüli tartóssággal rendelkeznek a nagy sebességű versenyeken.

Kerékpár gumik a Michelin-től - Komponensek a komfortért
Michelin kerékpár gumik profi kerékpározáshoz. Fontos, hogy a gumiabroncsok robusztusak és hatékonyak legyenek. Ezenkívül jó tapadással kell rendelkezniük minden útfelületen, az út szélén és a kanyarokban is. A gumiabroncsok alapanyaga, valamint futásteljesítménye döntő a jó versenyeredményeknél. A Michelin országúti kerékpár gumiabroncsa különösen jó tapadást biztosít száraz és nedves talajon, valamint gyorsulás és fékezés közben. A Michelin cég országúti kerékpár alkatrészei úgy vannak kialakítva, hogy elnyeljék az úttest hibáit, és így kényelmesek legyenek. További fontos tényezők a kerékpáros sikeréhez a jó kezelhetőség és tartósság.