MET

jó és biztonságos kerékpáros sisakok

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

2 Keresési eredmények

A kerékpáros sisak bármely stílusú versenyzőt megvédi az ütközés során, és ma már nem is lehet elképzelni a kerékpáros versenyeket kerékpáros bukósisak nélkül. A biztonsági sisak fejlesztése és gyártása jelentősen hozzájárul a biztonsághoz. A MET vállalat mindig arra törekszik, hogy minden termékének célja legyen, és tovább gondolja azt.

MET - jó és biztonságos kerékpáros sisakok
A MET szíve az olasz Alpokban ver. A kicsi és gyönyörű Talamona városa ad otthont, a világ egyik vezető kerékpáros sisakok és kerékpáros termékek gyártójának, amelyek megtestesítik a biztonságot. Úttörő újításokkal a MET vállalat megbízható partnerré vált az évek során az összes kerékpáros számára. Azonban a MET vállalat a kerékpáros sisakok gyártása során egy másik szempontra is összpontosít: a gondossággal, megbízhatósággal, hatékonysággal és fenntartható fejlődéssel, a vállalat felelősséget vállal a környezetünkért is.

MET kerékpárverseny - környezetbarát kerékpáros sisakok
Mi lenne a jövőben a kerékpáros versenyekkel a csábító környezet nélkül? Olyan környezet nélkül, ahol a kerékpárosok élvezhetik a táj szépségét és teljességét? A sisakgyártó MET elkötelezte magát, hogy a lehető legkisebbre csökkenti a kerékpáros bukósisak termelésének negatív hatását. Ily módon a MET különböző kerékpáros sisak modelleket kínál, amelyek kombinálják a versenyképes árakat, és szolgáltatásokat anélkül, hogy elhanyagolnák a kerékpárosok elégedettségét.