Kool Stop

A kerékpár fékbetétek specialistája

Alkatrészek

A Kool Stop tárcsafékek, fékbetétek és fékpofák gyártója és fejlesztője. Kerékpár kiegészítőinek története 1977-re nyúlik vissza. Ekkor alapították meg a céget Oregonban, az USA-ban. Ma a fékek és alkatrészek nemzetközileg elismert szakértője, a rendkívül hatékony fékezési technológiájuknak köszönhetően. A kiváló minőségű fékbetéteket a kerékpározás minden területén használják. A Kool Stop Europe Hollandiában található. A kerékpárfékek fékbetétjei egyszerűen szerelhetők, hogy a fékbetétek tökéletesen illeszkedjenek és legjobb fékhatást biztosítsák, akárhol kell cserélnie. A Kool Stop esetében a gyártás természetesen a legfrissebb előírásoknak megfelelően a kerékpáros versenyek igénybevételének eleget téve a legmagasabb minőségi szabványokon alapul.

Kerékpár kiegészítők a Kool Stop-tól, a kerékpár fékbetétek specialistájától
Minden kerékpáros fékbetétet a magas minőségi előírásoknak megfelelően fejlesztettek ki és gyártottak. Természetesen a felniket is figyelembe veszik a kiegészítők gyártása során, így a felnibarát használat a szabványhoz tartozik. A Kool Stop két különböző kerékpáros fékbetét gyártására specializálódott: alumínium felnikhez és speciális felnikhez. Alumínium felnik esetén a gyártó különbséget tesz az univerzális fékbetétek és a speciális betétek között. A speciális betétek extrém időjárási körülmények között is használhatók freestyle, trükk vagy triál területen. Kiegészítő fékbetéteket kínálnak speciális felnikhez, mint a kerámia, a karbon és a Rigida CSS felnik. A Kool Stop tárcsafékekhez is készít fékbetéteket.

Kool Stop fékbetétek - tökéletes fékezési teljesítmény szélsőséges körülmények között
A Kool Stop a legnagyobb biztonságot ígéri. Ezért a fékbetéteknek csak rövid időre van szükségük a teljes fékteljesítmény biztosításához. Az ilyen gyors reakcióidő különösen fontos a szélsőséges túrák és a szélsőséges kerékpárosok számára. Mindegy, hogy downhill, trial, szlalom vagy egyéb szakág: a fékezési erő, a stabilitás és a tartósság meggyőz minden versenyzőt, aki a Kool Stop tartozékokat választotta. A tárcsafék-betétek kímélik a féktárcsát és garantálják a nagy fékezési teljesítményt minden útfelületen és minden olyan helyzetben, ahol gyorsan kell megállnia. Mivel a kerékpáros fékbetétek csak néhány fémalkatrészt tartalmaznak, a féktávolság tovább javul. Így a biztonságos fékezés és a rövid féktávolság garantált a Kool Stop fékbetétek használatakor.