•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Kettenwixe duraglide
kerékpáros láncolaj

A 2010-es alapítása óta a Kettenwixe duraglide célja, hogy magas minőségű láncolajjal lássa el a kerékpárosokat, függetlenül attól, hogy nehéz talajviszonyok között tekernek, vagy hosszú országúti versenyeken vesznek rész. A hosszantartó kenés fontos jellemző a lahnsteini cég esetében. Ez úgy lehetséges, hogy a termékek úgy vannak kialakítva, hogy az olaj a lánc belsejében marad és a láncszemek folyamatos mozgásának hatására kerül mindig a megfelelő helyre. 2014 óta az olajat csepegtető üveg mellett létrehozták a Kettenwixe sprayt, amely lehetővé teszi a célzott alkalmazást az összes mozgó alkatrésznél.
 
Minimális kopás, alacsony szintű szennyeződés, aktív rozsdamentesítő 
A nagy nyomás-ellenállású filmrétegnek köszönhetően, a Kettenwixe a lehető legkisebb kopást biztosítja a lánc belső részén, még az olyan helyeken is, ahol magas feszültségnek van kitéve. Továbbá a Kettenwixe láncolaj nem koszolódik el, lemosás-rezisztens a speciális összetevőknek köszönhetően, így az olaj nem lesz viszkózus vagy ragadós. Az aktív korrózióvédelem szintén az egyik olyan jellemző, amelyre méltán büszke a vállalat.
 
Valós körülmények között tesztelve: a Kettenwixe duraglide minőség
Kettenwixe nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeit ne csak laboratóriumi körülmények közt fejlesszék és teszteljék, hanem a valós körülmények között is.