iXS

Védőfelszerelés, kerékpáros nadrág, full face sisakok, ingek

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

14 Keresési eredmények

Az iXS svájci alkalmazottai a motorsportban szerzett tapasztalataikat a hegyi kerékpárosok funkcionális ruházatának és védőfelszerelésének fejlesztésére összpontosítják. A több mint 100 évvel ezelőtti kis bicikli műhely, amely a 60-as években a motorkerékpárok területén kezdte meg igazi fejlődését, a modern MTB felszerelések specialistája lett. A csúcstechnológiát képviselő anyagok, a fejlett technológiák és a világhírű sportolók, például a Rachel és a Gee Atherton downhill testvérek segítségével az iXS az egyik vezető védőfelszerelés gyártójává vált a motorkerékpár és a hegyi kerékpározás területén.

Megbízhatóság és kényelmes viselet - a kerékpáros védőfelszerelés
Az iXS-nél csapatélményt használunk, amikor MTB védőfelszerelést fejlesztünk nehéz körülmények között, freeride, downhill, dirt vagy slopestyle pályákon.
Az innovatív rezgés elnyelő védőfelszerelés EVA habszivacs betéte és a NockOut párnázás lehetővé teszi a szinte tökéletes ütés elnyelést. A nagy kockázatnak kitett testzónák ezáltal megfelelően védettek a zúzódásoktól és a kopásból durva körülmények között. A védőfelszerelés, a speciálisan kifejlesztett VentMesh web struktúrája kiváló kényelmet és nagy lélegzőképességet biztosít.
A védőfelszerelés könnyű és kényelmes rögzítése biztosítja ezeket a funkciókat. A sokéves tapasztalat és a részletekre való figyelem eredménye a védőfelszerelések széles választéka, ami biztosítja a magas szintű védelmet és kényelmet. A full face sisakoktól a könyökvédőkig - Az iXS biztosítja, hogy minden a helyén legyen, és megvédje a veszélyes helyzetekben.

Védelmet stílusosan - ruhák kerékpárosoknak
Az iXS-nél a védőfelszerelések évtizedes tapasztalatai természetesen eredményezik a finom formatervezést.
Világos, strukturált színek és vonások, ezek jellemzik a protektorok, mezek, ingek és nadrágok teljes választékát. Az antibakteriális funkcionális anyagból készült lélegző és szellőző kerékpáros mezek bizonyítják, hogy a funkcionális ruházatnak nem kell unalmasnak lennie.