Innobike

kerékpár alkatrészek hatékony ápolása és tartós kenése

Kiegészítők

innobike kerékpár ápolási termékek - kerékpár láncok tisztítása és olajozása
1987 óta az innobike a kerékpár alkatrészek tisztításának, kenésének és gondozásának szakértője. Kerékpáros kiegészítőknek különösen szüksége van a speciális karbantartásra, így a kerékpárosok bármilyen típusú kerékpárt biztonságosan és hosszú ideig használhatják. A vállalat speciális termékei révén hozzájárul egyes alkatrészek tartósságának növeléséhet. A lánc megbízható működése elengedhetetlen, ezért az innobike speciális lánc folyadéka biztosítja ezt a gondoskodást. Minden szennyeződést és port először feloldunk, majd eltávolítjuk a lánc tisztítóval. A tisztító szer összetétele rendkívüli hatékonyságot biztosít.

innobike kerékpár lánc ápolószerek - takarítás, kenés - és oldás
Lánchajtásos perselyeket, valamint a lánc belső csapágyait is meg lehet tisztítani az innobike speciális kerékpáros tisztítószereivel. Az innobike lánc folyadék különösen magas hatásfokkal működik, a folyadék bejut a legszűkebb résekbe és eltávolítja a port és piszkot a láncról. Az innobike speciális tisztítószereivel egyszerre lehet tisztítani és megolajozni a kerékpár láncot. A korábbi olajfoltok, és kenőanyag maradványok fellazulnak és eltűnnek. Tisztítás után a kerékpár lánc újra jó állapotba kerül. A lánc folyadék egy ideális kenő és védő filmréteget képez, ami biztosítja a legjobb teljesítményt. Az innobike kerékpár kiegészítők szakértője különböző, nagyon hatékony kerékpár ápolási termékkel.

innobike ápolószerek kerékpár alkatrészekhez – szórakoztató kerékpározás bármilyen időben
Az innobike megfelelő ápolószereivel a kerékpárosok fokozhatják a kerékpározás élményét és növelhetik az egyes alkatrészek tartósságát. Egész évben védelmet biztosít a láncnak és hajtásnak, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassák hideg és rossz időben is. Akár jég, eső vagy hó, a szett minden időben jó megoldás azoknak, akik egész évben tekernek. A márka hab tisztítószereit főként a váz és kerekek tisztítására ajánlja. Fényes tisztaság és csíkmentes ragyogás, ez az, amit az innobike tisztítószerei adnak. Van egy ecset, amellyel tökéletesen felvihető és eldolgozható az innobike láncvédő folyadék.