Hanseline

Kerékpár karbantartás a lehető legjobban

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:

16 Keresési eredmények

A Hanseline segít a kerékpár karbantartásában. A Gessert & Sohn céget 1947-ben alapították, és kenőanyagokat és ápolószereket gyártottak varrógépekhez, autókhoz és kerékpárokhoz – szóval mindenhez, ami gyorsan mozog.

A Hanseline kerékpáros ápolószerek széles választékát kínálja, melyek nem csak abban segítenek, hogy a nyikorgó és szoros kerékpár alkatrészek finoman fussanak. A családi vállalkozás nem csak titánium zsírt, MTB olajláncot kínál, hanem ápolószereket is a szeretett kétkerekűje számára.

Minden, ami gyorsan mozog, odafigyelést igényel, és itt jön a képbe a Hanseline. A Chain Wax tökéletes a lánc ápolásához, a HLP 10-es hidraulikus olaj pedig az első és hátsó teleszkópot tartja karban. A szilikon spray-vel a kerékpárja újként tündökölhet a kemény túrák után, és a jól bizonyított hintőpor segíti Önt gumicsere közben.

Ápolja kerékpárját a Hanseline kenőanyagaival és ápolószereivel, így a legjobb funkcionalitást biztosítja minden alkatrész számára, anélkül, hogy túlköltekezne. Így a kerékpárja finoman futhat…