Finish Line

kerékpár ápolási termékek a tiszta eredményért

Kiegészítök

  • Rendezés:

28 Keresési eredmények

Finish Line kerékpár tisztítószerek - hogy kerékpárja simán fusson
Henry Krause 1988-ban az USA-ban alapította a céget, amely ápoló- és tisztítószerek gyártására fókuszált. Emellett a kenőanyagok is fontos szerepet játszottak, mivel ezek elengedhetetlenek a jól működő kerékpárhoz. Ma, a Finish Line rengeteg terméket kínál, amely garantálja a tartósságot kerékpárok és kerékpár alkatrészek számára. Hála a kémiai kenőanyagok, olajok és zsírok hatékonyságának, a tisztítószer gyártó Finish Line megszilárdította helyzetét az ágazatban. Kerékpárosok körtében a cég, mint speciális vegyszerek gyártója ismert, melyek gondoskodnak minden egyes alkatrész tisztításáról és ápolásáról.

Finish Line kerékpár tisztítószerek: áthaladni a célvonalon, magas színvonalú ápolási termékekkel 
Finish line számos kerékpár ápolási terméket kínál, amelyekkel a kerékpárosok tiszta végeredményt érhetnek el. A cég külön keféket vagy teljes kefe készleteket is kínál, melyekkel megtisztíthatja a kerékpár különösen szennyezett részeit is. Eltekintve külső tisztítóktól, a Finish Line olyan termékeket is kínál, melyek szó szerint mélyebben hatnak: kerékpár olajok, szerelő gélek, zsírtalanító és kenőanyagok. És az utolsó simításként, ott vannak a különböző polírozó szerek.

Finish Line - a megfelelő ápolás meghosszabbítja az alkatrészek életét
A Finish Line az évek során megerősítette pozícióját a kerékpár tisztítók piacán. A menedzser szakmai háttere az egyik oka a kerékpár alkatrészek megfelelő tisztításának és ápolásának mély ismeretének. Krause úr mielőtt megalapította a céget, mint üzletember egy olyan ágazatban dolgozott, amely az "egyszerű kémiai anyagok összetételével" foglalkozott. Ezért tud a gyártó olyan sokat egyes folyadékok, zsírok és olajok hatékonyságáról és kombinálhatóságáról. A különböző termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy az általuk kínált eredménnyel minden kerékpáros elégedett legyen.