Fi´zi:k

Sokoldalú kerékpár alkatrészek hobby kerékpárosoknak és a valódi profiknak

Alkatrészek

  • Rendezés:

4 Keresési eredmények

A Fi'zi:k márka 1996 óta már megszilárdította pozícióját a kerékpár sportban. A cég, mint a népszerű Selle Royal leányvállalata indult, mint ergonomikus kerékpárnyergek, kerékpár alkatrészek és kerékpáros cipők gyártója. A Fi'zi:k a fonetikus írásmódja a "physic" szónak, és a fizikai állapotra utal az emberi szervezetben.

Fi'zi:k termékei többnyire olyan alkatrészek, melyek közvetlen kapcsolatot alakítanak ki a kerékpár és a bringás közt. A nyergeket és kormány szalagokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a kerékpárosok igényeinek és használhatók legyenek versenyzéshez, vagy időfutamokra. Azonban a Fi'zi:k azoknak a hobbi kerékpárosoknak is ideális választás, akik szeretnek harcolni az idővel.

Fi'zi:k – az országúti kerékpáros és mountain bike márka, nőknek és férfiaknak egyaránt
Az olasz Fi'zi: k márka azt akarja, hogy termékei, mint pl. a nyergek, tökéletesen alkalmazkodjanak a kerékpároshoz, nem pedig fordítva. Az anatómiai és mozgási tanulmányok minden termék fejlesztésének alapja az olaszoknál. A Fi'zi:k női és férfi nyergei megtalálhatók triatlon vagy országúti versenyeken és MTB pályákon egyaránt. A gyártó fő erőssége, hogy termékei jól kiegyensúlyozottak, könnyűek és ergonomikusak. A Fi'zi: k Wing Flex termékek, például a combok kívánt szabad mozgását biztosítják tekerés közben. A WING FLEX technológia egy olyan borítás mely lefelé hajlik kerékpározás közben. Ez teszi a mozgást teljessé és hatékonnyá.

Annak ellenére, hogy a cég egyértelműen nyergek fejlesztésére összpontosít, vannak más termékei is. A gyártó termékpalettájának részét képzik még kormány szalagok és markolatok is, melyek ellenálló lélegző anyagból készülnek