EUFAB

Biztonságos kerékpártárolás az EUFAB-bal

Alkatrészek

Az EUFAB egy híres márka, mely kerékpáros tároló és kiegészítő termékeket kínál. Az EUFAB termékek a Kerékpárkitámasztók/Tartók és a Nem felszerelt kitámasztók/Állványok kategóriákban találhatók.

Az EUFAB többek között fali állványokat kínál kerékpárok számára vagy speciális tárolókat autós csomagtartók számára. Ezek segítségével a kerékpárját helytakarékosan tárolhatja, miközben biztonságban tartja. A termékeket úgy tervezték, hogy egyetlen mozdulattal feltehető és levehető róluk a kerékpár.

Fali állványok az EUFAB-tól

A falra szerelhető kerékpáros állványok segítségével kényelmesen tárolhatja a kerékpárját a garázsban, autóbeállóban vagy az alagsorban. A fali állványok nagyon strapabíróak és könnyen kezelhetőek. Emellett minden típusú kerékpár tárolható velük. A speciális sínrendszernek köszönhetően a fali állványok biztos tartást nyújtanak.

Fali tároló autos csomagtartók számára

Az EUFAB az autós csomagtartók számára is kínál tárolási lehetőséget. Segítségével a csomagtartót is helytakarékosan tárolhatja. Ezek a fali tárolók a robosztusságukkal és könnyű kezelhetőségükkel tűnnek ki.