ergotec

Fejlett és kényelmes kerékpáralkatrészek 2009 óta

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

102 Keresési eredmények

Helyes üléspozíció: ergotec kerékpár alkatrészek
Az ergotec céget 1918-ban alapították az Észak-Rajna vesztfáliai Wickedeben. A növekvő céget 1998 óta a negyedik generációs Willi Humpert irányítja. A vállalat a kezdetek óta elsősorban kerékpár kiegészítő alkatrészek fejlesztésével és gyártásával foglalkozott, mint például kormány, kormányszár és markolatok. Az évek során a fejlesztő vállalat fontos szereplője lett a kerékpáros iparágnak. Humpert különösen népszerűvé vált, mit kerékpár alkatrész beszállító.

ergotec kerékpár alkatrészek a nagyobb kényelmért
Az ergotec funkcionális kerékpáros alkatrészeket kínál, mint pedálok, markolatok, kormányok, stucnik, illetve nyeregcsövek. Az ergotec termékek ergonómiájukkal és különlegesen kényelmes kialakításukkal emelkednek ki versenytársaik közül. Az ergotec markolatokra például jellemző a csúszásmentes, gumírozott és strukturált felület, mely biztos fogást garantál a kormányon. A megfelelő tapadás döntő szempont lehet a komfortérzet szempontjából. Azonban a minőség, a kormányrúd magassága és alakja is fontos szerepet játszanak. Az ergotec kormány rendszerek célja, hogy a legjobb testtartást biztosítsák kerékpározás közben. Ahhoz, hogy megtalálja a helyes üléspozíciót, az ergotec különböző termékeket kínál: ATB, MTB és trekking kormányokat, valamint a multifunkcionális kormányokat, aero kormányokat, computer és könnyű konzolokat.

Ergonomikus kerékpár kormány rudak
Javítani az üléspozíción - ez az ergotec célja. Ennek elérése érdekében számos egyedi tényezőt kell javítani: eltekintve jelenlegi testhelyzetétől és stílusától, a nyereg helyzetét, a kormányt és a kormány állását is figyelembe kell venni. Az ergotec széles termékkínálata különböző stucnikkal és a kormány bilincsekkel egészülnek ki. A szög, a súly és az anyag, nagyon fontos az ergotec termékek tervezésénél, mert ezeken múlik a kerékpáros kényelme.