Elite

Elite kerékpáros termo palackok, forró italok az optimális fogyasztási hőmérsékleten

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

41 Keresési eredmények

Elite kerékpár kiegészítők - átfogó termékkínálat kerékpár sporthoz
Az Elite cég már több mint 30 éve gyárt technikai és praktikus kerékpáros tartozékokat. Az Elite széles termékskálája a beltéri görgőktől egészen az italos palackokig terjed, valamint magas minőségű anyagokból készült tetőcsomagtartókat is magába foglal.

Elite görgők és indoor trainerek- szimulált túrák otthoni edzéshez
A profi és amatőr kerékpárosokkal folytatott intenzív együttműködésnek köszönhetően az Elite olyan ötletekkel áll elő, amelyek hozzájárulnak a kerékpárosok jobb teljesítményéhez. Ezért az Elite görgői és indoor trainerei különösen népszerűek a kerékpározás szerelmeseinek körében, akik otthon is sokat edzenek. Általában a saját kerékpárokat rögzítik az Elite görgőkre. A PC-n keresztül virtuális utak, útvonalak, versenypályák szimulálhatók – az akciódús DVD-kkel az edzés a lehető legeredményesebbé válik.

Elite kerékpáros sportpalackok: hideg és forró italok az optimális fogyasztási hőmérséklet érdekében
Az Elite kerékpáros kiegészítők gyártójaként vált népszerűvé, aki italos palackokat és hidratáló rendszereket is gyárt. Az Elite nagy térfogatú hideg italos palackjai mellett forró italos verziót is kínál. A kerékpáros thermo palackok dupla falú szigeteléssel vannak ellátva, így biztosítva a legjobb szigetelést. Az Elite hidratáló rendszereket számos versenyen és pályán használják. Ezek az italos palackok nagy térfogatukkal emelkednek ki versenytársaik közül. A kerékpáros kiegészítők gyártójaként az Elite palackokat és aerodinamikus hidratáló rendszereket is kínál.