E*thirteen

Stabilitás, amikor szükség van rá

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

1 Keresési eredmények

e*thirteen, szinte megállíthatatlan

Vannak komoly kihívást jelentő pályák a mountain bike-osoknak - és ott van a downhill is. A kaliforniai e*thirteen magas minőségű alkatrészek gyártására szakosodott, melyek a hegyi kerékpározás ezen szélsőséges formájára alkalmasak, ahol az emberek és alkatrészek egyaránt nagy igénybevételnek vannak kitéve. A megfelelő egyensúly a stabilitás, a merevség és a lehető legkisebb súly közt alapvető fontosságú ezeknél az alkatrészeknél.

A pszichológiai összetevő a siker kulcsa a downhill versenyeken, a mély bizalom a kerékpár alkatrészekben jelenti a különbséget kemény pályákon, sziklás terepen és több méteres ugrásokkor.

Ez természetesen csak akkor lehetséges, ha a kerékpár alkatrészek azt nyújtják, amit ígérnek. Ez a 2010-ben alakult e*thirteen vállalat célja, ez aminek mentén a cég működik. Kiterjedt kutatások és közúti tesztek során kifejlesztették az első könnyű láncvezetőt. Hajtókarok, kerék szettek és pedálok is hamarosan felkerültek az e*thirteen termékpalettájára.

A következő években, a downhill kerékpározásban szerzett tapasztalatokat felhasználták más felhasználású alkatrészek fejlesztésére. Ma, az e*thirteen kínálata magában foglalja az Enduro és All-Mountain ágat, valamint a Cross Country vagy Marathon szakágakat is. Mindegyik alkatrész egyedileg alkalmazkodik a különböző szakágak sajátos igényeihez.  

Míg a hangsúly elsősorban a kiemelkedő tartósságon van a downhill és freeride használathoz, enduro és all-mountain használathoz inkább a súlycsökkentés a fontos. A termékek mindkét igénynek megfelelnek, így alkalmasak a sokoldalú használatra. Az e*thirteen magas minőségű alkatrészeit a folyamatos fejlődés, új gyártási technológiák és innovatív anyagok jellemzik - nem számít, hogy freeride, downhill, enduro vagy cross country.