Crankbrothers

For increased performance on the mountain bike. Professionals from around the world rely on Crankbrothers. With its pedals and tools, the Californian brand offers you a wide range of options for your bike.

Kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

34 Keresési eredmények

Sikeres MTB versenyek: a Crankbrothers stílusos és kompakt MTB technológia
A hegyi kerékpáros alkatrészek specialistája a Crankbrothers. A kaliforniai cég az MTB rajongók és szakemberek körében a technológiája és formatervezése miatt vált ismertté. A vállalat alapelveihez tartozik az egyes kerékpáralkatrészek folyamatos fejlesztése, valamint a teljes technológia optimalizálása. A gyártó ellátja a szenvedélyes hegyi kerékpárosokat MTB pedálokkal, kerékkészletekkel, alkatrészekkel, kompakt eszközökkel és még számos kiváló termékkel. A hegyi kerékpározáshoz, a downhillhez és a cross-country-hoz tartós, biztonságos és rendkívül megbízható kiegészítőkre van szükség.

Sikeres MTB futamok, a Crankbrothers klikk pedálokat kínál a jobb teljesítményért
A Crankbrothers pedálnak 100% -ig működőképesnek, és megbízhatónak kell lennie, mint a versenyzőnek. Az, hogy milyen sikeres egy MTB-verseny, többek között a pedál minőségétől, súlyától, kivitelezésétől, méretétől és technológiájától függ. A Crankbrothers klasszikus klikk kerékpáros pedál jól ismert a piacon. MTB eseményeken és hegyi kerékpárutakon minden méter veszélyes és minden mozdulatnak a helyén kell lennie; ezért a mountain bike pedálok minősége sokat jelent.

Crankbrothers mountain bike tartozékok - funkcionális és kompakt mini szerszámok
A mini tool a gyakorlati megoldás minden olyan javításhoz és bontáshoz, amelyek a túrák során előfordulhatnak. Az igényektől függően a mini tool-ok minden szükséges eszközt tartalmaznak a legáltalánosabb javítások elvégzésére a kerékpáron, ami útközben szükséges. A Crankbrothers mini tool hozzájárul ahhoz, hogy a megfelelő javítási megoldás gyorsan elérhető legyen.