Continental

kiváló minőségű kerékpár gumik a tökéletes guruláshoz

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

65 Keresési eredmények

Continental cég több mint 100 éves tapasztalattal fejleszti és gyártja kerékpár gumiabroncsait. A kerékpár gumiabroncs gyártók közül a Continental kiemelkedik az iparág többi tagja közül, mivel egyaránt gyárt kerékpár belső tömlőket, kerékpár gumiabroncsokat és felni szalagokat országúti, MTB, szabadidő, sport, trekking kerékpárokhoz és így tovább. A cég különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeiket Németországban fejlesszék és gyártsák.

Continental kerékpáros kiegészítők - erőteljes kerékpár gumik
TA Continental, kerékpár gumiabroncs gyártó társaság 1871-ben, Hannoverben alakult. A Continental puha gumiból készült áruk, gumírozott szövetek és tömör gumik gyártásával indult kocsikhoz és kerékpárokhoz. Ezután alakult át, egy nemzetközi céggé, amely ellátja a kerékpárosokat rendkívül hatékony termékekkel. A tapasztalattal a német gumiabroncsok terén, a Continental ma kerékpár belső tömlőket, kerékpár gumiabroncsokat és tartozékokat gyárt.

Continental kerékpár gumik - szoros együttműködésben kerékpárosokkal
Saját korbachi technológiai és fejlesztési központjában, a Continental mérnökei folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgoznak. A Continental abroncsok a hatékonyságukról és a minőségükről ismertek. Függetlenül attól, hogy mountain bike, országúti, városi / trekking vagy cross kerékpár gumikról van szó. A cég választéka nagyon széles. Például az összecsukható gumikat kis helyen lehet tárolni. Ha jó tapadást és biztonságot részesíti előnyben off-road és a hegyi kerékpározás közben, akkor Continental MTB abroncsok a legjobb választás az Ön számára. Az abroncsoknak nem csak a megjelenése meggyőző, hanem a kiváló funkcionalitásuk is. Ugyanakkor szenvedélyes országúti vagy cross kerékpárosok is megtalálják a megfelelő gumiabroncsot a Continentalnál.