CLIF Bar

tasty bars based on oat flakes

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

Szeletek, melyek energiát adnak aktív életviteléhez
A CLIF BAR™ története 1990-ben kezdődött, amikor Gary, cég alapítója alternativát keresett az akkoriban a piacon kapható ehetetlen müzliszeletek helyettesítésére. Az elképzelése: könnyen ehető zabszeletek, gyümölccsel és magvakkal

Egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás
Az első ötlet óta már sok idő telt el és CLIF Bar kimondottan az aktív életvitlet elősegítő táplálékkiegészítőket és számos ízben fellelhető müzliszeleteket kínál a sportolni vágyóknak. Legyen gyümölcsös ízvilág, mint a mazsola (Oatmeal Raisin Walnut), áfonya (Blueberry Crisp) vagy az inkább csokis (Chocolate Almond Fudge), a választék elég széles ahhoz, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

A CLIF Bar küldetése A CLIF Bar alapító már az első naptól vallották, hogy minél inkább természetes a termékük, annál egészségesebb is. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban támogassák a szervezetet edzés előtt, közben vagy után mindegyik termék az ideális mennyiségben tartalmaz szénhidrátot, fehérjét, rostokat és vitaminokat. A CLIF Bar termékei nem tartalmaznak laktózt és glukóz vagy fruktóz szirupot. A szeletek édessége rízs és nád cukor szirupból ered. A CLIF Bar termékei alacsony zsírtartalommal rendelkeznek és nem tartalmaznak transz-zsírokat.

Sportra vagy menet közben
A CLIF Bar szeletei tökéletesek azoknak, akik sokat vannak úton és nincs sok idejük, amit étkezésre szentelhetnek, de mégsem akarnak lemondani a kiegyensúlyozott tápanyagbevitelről. Az összetétel mellett azonban a CLIF Bar szeletek ízükkel is kiemelkednek a piacon található többi szelettől, aminek jelentős részben köszönhetik is a sikerüket világszerte.