CHROME

Funkcionális kerékpáros táskák, ruházat és kiegészítők városi kerékpárosoknak

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

35 Keresési eredmények

A CHROME cég története Boulderben, Colorado-ban kezdődött, majdnem 20 évvel ezelőtt, amikor pár fiatal összeállt, hogy olyan kerékpár táskákat gyártsanak, amelyeknek tökéletesen kielégítik a városi felhasználók igényeit. Különösen a funkcionális és strapabíró anyagokra összpontosítottak, amelyeknek a városi kerékpárosok napi kihívásaival kell szembenézniük. A masszív és vízálló CORDURA anyag mellett a táskák tartós kocsi-ponyvából készültek és készülnek, amíg az egyes részeket erős, nagy szilárdságú fonalak segítségével varrják össze. A CHROME vízhatlan kabátok és széldzsekik ugyanakkor tudják, hogyan lenyűgözhetik a városi kerékpárosokat strapabíró és melegítő anyagaikkal, mint például a gyapjú vagy a lélegző poliészter, és különféle okos megoldásokkal, például nagyméretű kapucnik, mellkasi zsebek, hosszított hátsó elemek stb.

Tökéletes városi táskák kerékpárosoknak: akár munkába járáshoz, akár szabadidejében használja
Ma a CHROME táskák a világ legnépszerűbb városi kerékpáros táskái közé tartoznak, mivel a legmagasabb hatékonyság érdekében kiválóan tervezték meg. Az amerikai vállalat különösen strapabíró ipari szilárdságú anyagok és acél elemek használatával nyűgözi le a kerékpárosokat, amelyek a igazán praktikussá teszik táskákat a városi utakon, az egyetemre vagy munkába menet. Mérettől és modelltől függően a zsákok könyvek, laptopok és még sok más tárolására alkalmasak, és tökéletesen védettek minden időjárástól.

A CHROME meleg ruhát is kínál a kerékpárra
A CHROME dzsekik és pulóverek funkcionálisak és a városi kerékpárosok igényeihez igazodnak: A kényelmes illeszkedés olyan fontos, mint az időjárással szembeni ellenállás és strapabírás annak biztosítására, hogy a kabátok ellenálljanak a mindennapi élet kihívásainak.
Különböző kiegészítők egy egyedi CHROME stílusban, mint például a kulcstartók biztonsági övcsatokkal. A CHROME termékek igazi csillagok és mindig elegáns megjelenést biztosítanak - a funkcionalitás mellett.