CHIBA

Kerékpáros kesztyűk, speciális funkciókkal

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

35 Keresési eredmények

A CHIBA-t 1853-ban alapították és már több mint 150 éve az egyik vezető kerékpáros kesztyű gyártója. A CHIBA már a 18. század közepétől kiváló minőségű kesztyűket állít elő, és így lett az osztrák császári család kesztyű szállítója.
 
CHIBA - Kiváló minőségű funkcionális kesztyűk 
A teisendorfi székhelyű CHIBA funkcionális kesztyűket állít elő a legváltozatosabb ágazatok számára, főképp kerékpáros, sí, nordic sport, fitness, siklóernyős, hegymászó, túrázó, Nordic trekking kesztyűket gyárt, azonban tűzoltók, egészségügyi és biztonsági ágazatban dolgozók számra is készít kesztyűket világszerte. A kezdetektől fogva CHIBA termékekre mindig jellemző volt a magas minőség, funkcionalitás, védelem és a hosszú élettartam. A gyártósoruk ISO 9001-es szabvánnyal rendelkezik ezzel is javítva a minőséget. 

Kerékpáros kesztyűk minden időben 
Mindegy, hogy tél vagy nyár, a CHIBA kesztyűk széles skáláját kínálja hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően: könnyű, lélegző Softshell téli kesztyűk, szélálló, vízálló és lélegző kesztyűk esőálló szövetből, vagy kerékpáros kesztyűk BioXCell zselés párnákkal. Különböző kerékpáros kesztyű típusok állnak a kerékpársport rajongóinak rendelkezésére meleg és hideg napokon is.  

A CHIBA az összes alapanyagot maga vásárolja és a kesztyűket képzett szakemberek állítják össze és varrják.