Cateye

Biztonság rossz látási viszonyok között is - CATEYE kerékpáros lámpák

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

18 Keresési eredmények

A Cateye már régóta gyárt minőségi termékeket a kerékpár elektronika terén, melyek a biztonságról és a megbízhatóságról ismertek. Az osakai cég az első vállalatok egyike volt 1964-ben, aki villogó fényforrásokat fejlesztett kerékpárokhoz. Másik mérföldkő 1982-ben volt, amikor az elemes fejlámpákat vezette be a piacra, majd a fehér LED-es kerékpáros lámpákat is.

Azzal, hogy a japán cég mindig új utakon jár, az általa kínált kerékpáros lámpák passzív és aktív biztonságot nyújtanak - nem csak rossz látási viszonyok között!

A mai napig a termékpaletta folyamatosan bővült és fejlődött, új technológiákat alkalmaztak, és ezért ma már jobb első és hátsó világítás érhető el minden felhasználó számára. Az erőteljes LED lámpák egy kompakt, de erőteljes házban vannak, melyek tartós lítium-ion akkumulátorokkal vannak ellátva, hogy az éjszakát nappali fénnyel árasszák el. Modelltől függően feltöltheti az akkumulátort USB-n keresztül vagy felszerelheti a lámpát extra akkumulátorral. Sőt, az akkumulátorokat menet közben is ki lehet cserélni, így mindig jó látási viszonyokat biztosítva a hosszú túrákon is. Annak ellenére, hogy a hangsúly még mindig kerékpáros világítási rendszereken van, az elmúlt években a Cateye meghatározó alakjává vált az okos kerékpáros komputereknek is. A cég által kifejlesztett kerékpáros komputerek, Bluetooth-on keresztül tudnak kommunikálni az okostelefonjával, így például láthatja a bejövő hívásokat anélkül, hogy a telefon a kezében lenne.

A Cateye lámpák, vagy kerékpáros komputerek bilincsei is rendkívül funkcionálisak. Szerszám nélkül is felszerelhetők és biztonságosan rögzítik a kis kütyüt a kormányra vagy nyeregcsőre.