Burley

Klasszikus kerékpár kocsik gyerekeknek

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

Amikor az amerikai kerékpár táskák gyártója Al Scholz egy régi hintát használt fel egy teljesen új típusú kerékpár utánfutó építéséhez, senki sem hitte, milyen forradalmi koncepciót hozott létre. Eredetileg csak a táskák szállítására tervezte, de ez a pótkocsi olyan könnyű, stabil és tágas volt, hogy elegendő helyet biztosított a kislányának. Az új ötlet hamarosan elterjedt, és rövid idő elteltével elkészült az első igazi Burley kerékpár-pótkocsi gyerekeknek.

A "könnyű, stabil és tágas" jellemzők mellett a mai Burley modelleknek nincs sok köze a prototípushoz. Az új Burley pótkocsik rendkívül biztonságosak és megfelelnek, vagy akár meghaladják a már meglévő biztonsági előírásokat. A sima, 20"-os kerekek, a széles sín és az alacsony súlypont garantálják a semleges és jó csillapítású gurulást.

Annak érdekében, hogy a család legfiatalabb tagja is élvezhesse a vasárnapi túrát, a Burley pótkocsik panorámás kilátást nyújtanak, a legjobb szellőzés, a kényelmes és továbbfejlesztett felfüggesztési rendszer mellett, amely még jobban elnyeli a rezgéseket és természetesen óriási tér. A pótkocsi burkolata és az oldalablakok UV-védelemmel ellátottak és biztonságos utazást biztosítanak minden tekintetben. A 60 kg maximális terhelés mellett a gyermek pótkocsik tökéletesen alkalmasak hosszútávú társként való használatra is. Az anyagokat illetően a Burley nem használ semmilyen káros anyagot vagy lágyítószert; ezért minden egyes rész megfelel a legújabb és szigorúan ellenőrzött szennyezőanyag-szabványoknak.

By the way: A Burley pótkocsik azonnal használhatók a kicsomagolás után! Sokoldalú opcionális felszerelés, például kerékkészlet, amely a kerékpáros pótkocsit egy babakocsihoz kapcsolja egy mozdulattal. A Burley különleges pótkocsikat is kínál négylábú barátjának.