•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

BUFF
Többfunkciós ruházat

A BUFF márkát 1992-ben alapították Ingualadában Barcelonában. A cég multifunkciós sport csősálak, sapkák és sálak gyártására szakosodott, amelyek hasznosak, kényelmesek és sokoldalúak. A BUFF fejfedők, fejpántok és csősálak különösen népszerűek a kerékpárosok körében. A termékek mindegyike lélegző anyagból készül varrás nélkül. A multifunkcionális csősál sokoldalú használatra alkalmas, és elegendően vékony ahhoz, hogy kerékpáros sisak alatt viselje. Így a fejét és a nyakát is jól védi a hideg napokon. A hőmérséklet és a személyes preferenciák függvényében választhat a sálak, csősálak és sapkák közül mikroszálas, merinó gyapjú és Polar fleece anyagból minden divatos színben – mindenki megtalálja a kedvencét!

A BUFF csősálak, fejpántok, sapkák, nyakmelegítők és kiegészítők világszerte ismertek. A többfunkciós termékek egyszerű és színes formatervezésben elérhető felnőtteknek, gyerekeknek, csecsemőknek, sőt kutyák számára is. Sok ember nem tudja elképzelni a kerékpározást többfunkciós BUFF fejfedő nélkül. A termékek könnyűek, kompaktak és így könnyen szállíthatók és viselhetőek. A ROSE Bikes széles választékát kínálja a különböző BUFF multitube-oknak, amelyek nyakmelegítőként, arcmelegítőként vagy sapkaként is használhatók. A varrat nélküli kialakításnak köszönhetően a csősálak kényelmesek, rugalmasak és sokoldalú használatra alkalmasak. Akár sapka, maszk, fejpánt, vagy sál - a BUFF multitube sokoldalúsága és változatossága lenyűgöző. Így a BUFF kiváló választás a kerékpározáshoz bármilyen időben.
BUFF® Pack Run Sapka

BUFF® Pack Run Sapka

Ez az ultrakönnyű és modern sapka állítható, így tökéletesen illeszkedik a fejéhez. A Pack Run sapka csupán 30g-os súlyával, a BUFF® termékcsalád egyik legkönnyebb tagja. Könnyen összehajtható anélkül, hogy elveszítené az eredeti alakját. A praktikus sapka kicsi, hogy az apró zsebekbe is illeszkedjen, és idén még nagyobb méretű (XL) változat is rendelkezésre áll. A fényvisszaverő BUFF® logó fokozza a láthatóságot sötétedés után. Ez az elegáns sapka tökéletesen illeszkedik a fejéhez. Az ezüst-ion technológiának köszönhetően, amely jelentősen csökkenti a baktériumok növekedését, a Pack Run sapka ellenáll a kellemetlen szagoknak. A Wick X + anyag bizonyítottan gyorsabban vezeti el a nedvességet, mint a hagyományos sapkák. Az ugyanabból az anyagból készült integrált pánt kiváló izzadtságelnyelő képességet biztosít. Továbbá az anyag 98% -os UV védelmet biztosít. Rendkívüli design, nagyszerű kivitelezés és magas funkcionalitás teszi igazán különlegessé. Ezt a sapkát mindenféle sport - és szabadidős tevékenységhez használhatja. A kerékpározás közben a sisak alatt is viselheti a sapkát.

BUFF® CoolNet UV+®

BUFF® CoolNet UV+® Maradjon száraz és hűvös: CoolNet UV+

A 2019-es új tavaszi / nyári kollekció elindításához a BUFF® bemutatja a rendkívül funkcionális csoda szövetét! A BUFF® új, rendkívül funkcionális mágikus csősála a CoolNet UV +, amivel hírnévre tett szert a kültéri sport kiegészítők terén az elmúlt két évtizedben. Annak érdekében, hogy a csősál nyáron a jó hírnévnek megfeleljen, a BUFF® terméktervezői a Hohenstein Intézettel együttműködve kifejlesztették a forradalmi CoolNet UV + ® -ot. Az intézet által végzett laboratóriumi tesztek azt bizonyítják, hogy a 95% -os Repreve® tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított műanyag palackokból készült csősál hűtőhatást mutat, ami nyáron különösen fontos. A nedvességet rendkívül gyorsan elnyeli, és így száraz érzést kelt a bőrön. Ezen kívül az UPF50 + napvédő tulajdonsággal is bír. Így nem kell többé olyan napkrémeket használni a szabadtéri tevékenységekhez, amelyek kellemetlen és ragadós érzést keltenek. Könnyű, lélegző és kényelmes - ez a csősál tökéletes társa a futás, kerékpáros kirándulások, kirándulások, hegymászó túrák, kerékpáros túrák és a végtelen napok alkalmával a motorkerékpárján.