•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Brooks
Kerékpáros kényelem hagyománnyal

Kiváló minőség, kényelem és kivitelezés: Brooks nyergek bőrből és természetes kaucsukból
A Brooks kerékpáros nyereggyártó hosszú múltra tekint vissza. A cég 1866-óta elkötelezett gyártója a minőségi nyergeknek. Idővel, más kerékpáros termékek is a kínálatuk része lett, mint a kormány, amely szintén magas követelményeket támaszt a minőség, a dizájn és a tartósság terén. Ezzel a tapasztalattal, Brooks kifejlesztett egy speciális módszert arra, hogy a nyereg már a kezdetektől fogva kényelmes legyen. A komfort biztosítására érdekében a Brooks nyergeket különleges eljárásnak vetik alá a gyártás során: az olajos és a viaszos előkezelés az alapja a kerékpározás közbeni kényelemnek. A Brooks a bőrből készült különböző barna árnyalatú üléseiről ismert. Egy másik tipikus jellemzője a nagy rugók a nyereg hátulján, amely pihentető kényelmet ígér minden túrán. Vannak nyergek rugó nélkül is.

Rugalmas és ergonomikus - a Brooks Cambium nyereg
Kambium a neve a Brooks egyik nyereg sorozatának, amelyek vulkanizált természetes kaucsukból és organikus pamutból készül. Egy vékony réteg strukturált textil adja a kaucsuk rugalmasságát és biztosítja a tartósságot. A rugalmas és vízálló anyag követi a kerékpáros mozgását és különleges kényelmet biztosít. A gumi természetes rugalmassága biztosítja, hogy a nyereg jól alkalmazkodjon a kerékpáros anatómia adottságaihoz, a textil szálak biztosítják a tartósságot, és megakadályozzák a nyereg kopását és lazulását.

Kényelmes kerékpárnyergek különböző formában
A nyergek minőségét az mutatja, hogy mennyi ideig lehet kényelmesen használni. Természetesen sok különböző tényező befolyásolja ezt a komfortérzetet kerékpározás közben. A nyereg alakjánál meg kell győződni arról, hogy jó felfekvő felülete van, azonban ügyelni kell rá, hogy a nyereg ne legyen túl széles. A szélek eldolgozásának tökéletesnek kell lennie. Nem lehetnek varrások az ülőfelületen, mert különben nyomáspontok jelennek meg az érzékeny helyeken. A komfort döntő szempont nyereg vásárlásánál, különösen a hobby kerékpárosok esetében. Tekintettel arra, hogy a kerékpárokat és a kerékpárnyergeket kültéri sportra tervezték és időről időre nedves lesz, ezért az ülések bőrből készülnek, hogy nagyon strapabíróak legyenek.

Ápolószerek kerékpárnyergekhez: Brooks kerékpár tartozékok
Rengeteg cég értékesíti kerékpár kiegészítő termékek széles választékát, nyergek ápolására, karbantartására, impregnálására és tartósságának növelésére. A rugalmas nyergekhez készített ápoló termékek mellett, ez a tradicionális brit cég is kínál szerszámokat, melyekkel elvégezheti a finom beállításokat biciklizés előtt, után vagy közben. A Brooks nyeregtáska helyet biztosít eszközöknek és egyéb szükséges és hasznos kiegészítőknek kerékpározás közben. A tapadás minden túrák garantált a kormány szalagokkal, amelyek ugyancsak bőrből készülnek, hogy passzoljanak a nyereghez.
WE NEED YOUR CONSENT TO LOAD THE YOUTUBE SERVICE!
We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Brooks combines tradition and innovation. The company offers not only classic leather saddles and a wide range of products made from traditional materials, but also newly designed products manufactured from modern high-quality materials.

Brooks England is a prestige brand combining 150 years of tradition with know-how and a classic design. Therefore, products by Brooks have always been known for high quality and elegance and today, they are more popular than ever before. After all, their shape and style will never go out of fashion...