ballistol

Hatékony tisztító és ápoló termékek a kerékpárjának

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

16 Keresési eredmények

Mivel ez egy általános ápoló termék, ezért az intenzív tisztító hab gondoskodik az alapos tisztításról, a kerámia lánc olaj az extrém igényeket is kielégíti, mint ahogy a száraz kenés a kerékpár érzékeny területein. A BALLISTOL széles termékskálája minden igénynek megfelel.

BALLISTOL univerzális olaj - ken, tisztít és ápol
Ballistol tisztítja és megfelelő kenéssel látja el az összes kerékpárt, országúti kerékpároktól egészen a mountain bike-ig. A legfinomabb sivatagi homokban is bizonyított. Sőt, a bőr nyerget is védi a töredezéstől. Kerékpár zárak, bovdenek és elektromos érintkezők működőképesek maradnak, vagy újra azzá válnak.

A BALLISTOL termékeit a Fox és a Rock Shox teleszkópos villával is tesztelték és tökéletes ápoló és tisztítószernek bizonyultak. A gumikat könnyebben lehet szerelni, az első váltó tovább működik olyan finoman, mint az új, és nem ragad, a nyergek hosszabb ideig maradnak könnyen állíthatók, védi a csapágyakat a rozsdától. Hatékony és teljes körű védelem az egész kerékpárnak.

BALLISTOL - sokoldalú tisztító és ápoló termékek

BALLISTOL-t gyakran úgy használják, mint seb védelmét a horzsolásokkal szemben, és mint rovarriasztót is, ami főként a trópusokon jellemző. Ez akkor fontos, amikor nagy melegben vagy különösen forró régiókban teker. Eredetileg a Ballistol fegyverolajnak készült.