•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

BALLISTOL
hatékony tisztító és ápoló termékek a kerékpárjának

Mivel ez egy általános ápoló termék, ezért az intenzív tisztító hab gondoskodik az alapos tisztításról, a kerámia lánc olaj az extrém igényeket is kielégíti, mint ahogy a száraz kenés a kerékpár érzékeny területein. A BALLISTOL széles termékskálája minden igénynek megfelel.

BALLISTOL univerzális olaj - ken, tisztít és ápol
Ballistol tisztítja és megfelelő kenéssel látja el az összes kerékpárt, országúti kerékpároktól egészen a mountain bike-ig. A legfinomabb sivatagi homokban is bizonyított. Sőt, a bőr nyerget is védi a töredezéstől. Kerékpár zárak, bovdenek és elektromos érintkezők működőképesek maradnak, vagy újra azzá válnak.

A BALLISTOL termékeit a Fox és a Rock Shox teleszkópos villával is tesztelték és tökéletes ápoló és tisztítószernek bizonyultak. A gumikat könnyebben lehet szerelni, az első váltó tovább működik olyan finoman, mint az új, és nem ragad, a nyergek hosszabb ideig maradnak könnyen állíthatók, védi a csapágyakat a rozsdától. Hatékony és teljes körű védelem az egész kerékpárnak.

BALLISTOL - sokoldalú tisztító és ápoló termékek

BALLISTOL-t gyakran úgy használják, mint seb védelmét a horzsolásokkal szemben, és mint rovarriasztót is, ami főként a trópusokon jellemző. Ez akkor fontos, amikor nagy melegben vagy különösen forró régiókban teker. Eredetileg a Ballistol fegyverolajnak készült.
WE NEED YOUR CONSENT TO LOAD THE YOUTUBE SERVICE!
We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.
Gurulásra készen

Gurulásra készen

A rendszeres ápolás növeli az összes kerékpár élettartamát, és nagyobb erőfeszítés nélkül elvégezheti Ön is. A kerékpár alapvető tisztítása ecsettel vagy ruhával történhet. Használjon környezetbarát tisztítószert és öblítse le vízzel. A láncokat és kazettákat különös gonddal kell ápolni, mivel a rozsdát, a piszkot és az öreg olajat el kell távolítani, majd utána újra meg kell olajozni a láncot. A BikeCer kerámia láncolaj megfelelő kenést és védelmet nyújt minden fontos alkatrésznek. Ezenkívül két tulajdonságot is kombinál, amelyek gyakran kizárják egymást: a kenés és az olaj tapadása. Még kedvezőtlen időjárási körülmények között is megőrzik ezeket a funkciókat, és lehetővé teszik a gördülékeny futást, valamint a könnyű váltást.
Tipp-topp a BALLISTOL BikeClean kerékpáros tisztítójával

Tipp-topp a BALLISTOL BikeClean kerékpáros tisztítójával

Sár, por és más szennyeződések problémákat okozhatnak a kerékpárnak. Ezért a rendszeres és alapos tisztítás létfontosságú a kerékpár funkciójának és értékének megőrzéséhez. A Ballistol kerékpár tisztító egy hatékony, és ezenkívül környezetbarát eszköz a piszok ellen. Az intenzív tisztító habot az egész kerékpáron használhatja, beleértve a láncot is.