•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

BALLISTOL
hatékony tisztító és ápoló termékek a kerékpárjának

Mivel ez egy általános ápoló termék, ezért az intenzív tisztító hab gondoskodik az alapos tisztításról, a kerámia lánc olaj az extrém igényeket is kielégíti, mint ahogy a száraz kenés a kerékpár érzékeny területein. A BALLISTOL széles termékskálája minden igénynek megfelel.

BALLISTOL univerzális olaj - ken, tisztít és ápol
Ballistol tisztítja és megfelelő kenéssel látja el az összes kerékpárt, országúti kerékpároktól egészen a mountain bike-ig. A legfinomabb sivatagi homokban is bizonyított. Sőt, a bőr nyerget is védi a töredezéstől. Kerékpár zárak, bovdenek és elektromos érintkezők működőképesek maradnak, vagy újra azzá válnak.

A BALLISTOL termékeit a Fox és a Rock Shox teleszkópos villával is tesztelték és tökéletes ápoló és tisztítószernek bizonyultak. A gumikat könnyebben lehet szerelni, az első váltó tovább működik olyan finoman, mint az új, és nem ragad, a nyergek hosszabb ideig maradnak könnyen állíthatók, védi a csapágyakat a rozsdától. Hatékony és teljes körű védelem az egész kerékpárnak.

BALLISTOL - sokoldalú tisztító és ápoló termékek

BALLISTOL-t gyakran úgy használják, mint seb védelmét a horzsolásokkal szemben, és mint rovarriasztót is, ami főként a trópusokon jellemző. Ez akkor fontos, amikor nagy melegben vagy különösen forró régiókban teker. Eredetileg a Ballistol fegyverolajnak készült.

Gurulásra készen

A rendszeres ápolás növeli az összes kerékpár élettartamát, és nagyobb erőfeszítés nélkül elvégezheti Ön is. A kerékpár alapvető tisztítása ecsettel vagy ruhával történhet. Használjon környezetbarát tisztítószert és öblítse le vízzel. A láncokat és kazettákat különös gonddal kell ápolni, mivel a rozsdát, a piszkot és az öreg olajat el kell távolítani, majd utána újra meg kell olajozni a láncot. A BikeCer kerámia láncolaj megfelelő kenést és védelmet nyújt minden fontos alkatrésznek. Ezenkívül két tulajdonságot is kombinál, amelyek gyakran kizárják egymást: a kenés és az olaj tapadása. Még kedvezőtlen időjárási körülmények között is megőrzik ezeket a funkciókat, és lehetővé teszik a gördülékeny futást, valamint a könnyű váltást.

Tipp-topp a BALLISTOL BikeClean kerékpáros tisztítójával

Sár, por és más szennyeződések problémákat okozhatnak a kerékpárnak. Ezért a rendszeres és alapos tisztítás létfontosságú a kerékpár funkciójának és értékének megőrzéséhez. A Ballistol kerékpár tisztító egy hatékony, és ezenkívül környezetbarát eszköz a piszok ellen. Az intenzív tisztító habot az egész kerékpáron használhatja, beleértve a láncot is.