•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

b+m
Széleskörű kerékpár világítási rendszerek

A B + M-ben szereplő kezdőbetűk a cég alapítóit, Busch-t & Müller-t takarják, akik 1925-ben kezdtek el fényvisszaverőket előállítani, és azóta híressé váltak a kerékpár világítástechnika világában. A B + M cég kiváló minőségű kerékpárlámpákat kínál. Különösen akkor, ha a különböző időjárási körülmények között vagy a nap különböző időpontjaiban kerékpározik. A jó kerékpár világítási rendszer nélkülözhetetlen az Ön biztonsága érdekében. Ezért egy erőteljes és jól megtervezett kerékpárlámpa alapvető kiegészítője minden kerékpárosnak, aki biztonságosan szeretne kerékpározni. Minden terméket Németországban érvényes közúti szabályozásnak megfelelően készítenek. A Busch + Müller termékek Németországban készülnek a családi vállalkozás alapítása óta, ezen belül minden termék a németországi Sauerland régióban készül.

Erőteljes lámpák, tükrök és kormány rögzítők

Tudva, hogy a biztonság a kerékpározás nagyon fontos alappillére, a B+M folyamatosan fejleszti termékeit jobb láthatóság érdekében.

Így a B + M cég termékkínálata olyan világítási alkatrészeket tartalmaz, mint az akkumulátoros vagy a dinamóhajtású hátsó lámpák, reflektorok, LED-es első fényszórók, elülső lámpák az USB-porttal, dinamók és még sok más. A sisaklámpák, kormányrögzítők vagy visszapillantó tükrök szintén a termékcsalád részét képezik.

Az ötlettől a végtermékig a Busch & Müller jelentős értéket képvisel a kiváló minőségű gyártási technológiák terén. Függetlenül attól, hogy speciális IQ fényvisszaverő technológia a LED-es fényszórókhoz, a közvetlenül a kerékpár előtti tér jó megvilágításért, vagy a hátsó lámpák féklámpa funkciójához - a B + M termékeket folyamatosan továbbfejlesztik, így az ügyfelek sajátos igényeihez igazodnak.