Avid

Kerékpár fékek, apró részletek, nagy hatás

KIEGÉSZÍTŐK

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

128 Keresési eredmények

Az amerikai Avid cég kiváló kerékpáros fékrendszereket kínál. A gyártó a felni és tárcsafékes rendszerekre szakosodott, különösen a mountain bike termékekre. Az általuk kínált fékek izgalmas MTB kalandokat ígérnek. A cég kizárólag abszolút megbízható anyagokkal dolgozik, hogy a még megterhelő hegyi túrákon is a legmagasabb biztonságok szolgáltassák. Az Avid tárcsafék különösen ajánlott hegyi kerékpárosoknak, mivel ellenáll a nagy igénybevételnek, és még durva terepen is kiváló fékhatást nyújt.

Az Avid a legjobb minőséget kínálja, nagy sikerrel
Az Aviddal biztonságban van. Mert az Avid nem csak kiváló minőségű fékeiről ismert, hanem kiváló minőségű kerékpár alkatrészeiről is. Kereshet fékkart, távtartó szettet, adaptereket vagy fékfolyadékot, az Avidnál megtalálja. Azok, akik szeretnek terepen biciklizni biztosan megtalálják a megfelelő alkatrészt.

Avid - tárcsafékek, megállíthatatlan pontossággal
2004-ben az Avid és SRAM cég egyesült, és azóta továbbra is töretlen a sikerük. A hidraulikus tárcsafékek kidolgozása után egy sor fejlesztés következett, mint például a Taperbore technológia, a rögzítő pont illesztése, a Power Reserve geometria és a precíz nem csepegő légtelenítő.